Πρέπει να τοποθετηθεί

0
0

Όσες πιέσεις και να δέχεται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορεί να επιτρέπει, ούτε να δείχνει ανοχή, όταν καταστρατηγείται μία απόφαση, η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φέρει την υπογραφή του.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Νίκο Βουραζέρη, ο οποίος συγκάλεσε διά περιφοράς συμβούλιο το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να ακυρωθεί το παζάρι στο Βελεστίνο λόγω των πλημμυρών, η απόφαση όμως καταστρατηγήθηκε αφού λειτούργησε το Λούνα Πάρκ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Βουραζέρης δέχτηκε πιέσεις να κάνει τα «στραβά μάτια». Είναι νέος άνθρωπος, δεν μπορεί να συμφωνεί με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Επιπροσθέτως ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οφείλει να προασπίζεται το κύρος του θεσμικού οργάνου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν έγινε, γι’ αυτό και θα πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, ειδάλλως συμφωνεί και νομιμοποιεί μία κατάσταση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Β.Κ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.