Ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ – Μέχρι πότε μπορείτε να ασκήσετε προσφυγή

0
1

Έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 μπορούν οι υποψήφιοι να ασκήσουν προσφυγή για την μοριοδότηση στον διαγωνισμό πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) που αφορά στον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία και το Κοινό Νομικό Σώμα.

Σημειώνεται δε πως οι προσφυγές αυτές γίνονται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στο οποίο θα αναγράφονται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός αίτησης και ειδικότητα.

Η μοριοδότηση κατά ειδικότητα

Υπενθυμίζεται πως χθες ολοκληρώθηκε η μοριοδότηση κατά ειδικότητα των υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη για τη μοριοδότησή τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς τους κωδικούς Taxisnet, μέσω των παρακάτω ηλεκτρονικών διευθύνσεων:

Για το Στρατό Ξηράς, ΕΔΩ.
Για το Πολεμικό Ναυτικό,ΕΔΩ.
Για την Πολεμική Αεροπορία, ΕΔΩ.
Για το Κοινό Νομικό Σώμα, ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί για να παρουσιαστούν στις Επιτροπές υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τους να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, τα παρακάτω:

• Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

• Το Αντίγραφο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ.ΟΠ.

• Αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο RAPID test έως και 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα έναρξης των εξετάσεων, το οποίο θα έχουν καθημερινά μαζί τους.

• Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ.ΟΠ., που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού (Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).

• Γραφική Ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα).

• Αθλητική περιβολή – περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες).

Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει έως 5 εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης – δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.