Μήνυμα Αλ. Μεϊκόπουλου για τη νίκη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

0
678

Μια καλή ημέρα για τη Θεσσαλία που παλεύει να αναγεννηθεί από τις λάσπες.

Ημέρα ελπίδας που επιβεβαιώνει ότι οι Θεσσαλοί δεν έχουν κοντή μνήμη, είναι υπερήφανοι και δεν εκβιάζονται.
Πήραν την τύχη στα χέρια τους και απαίτησαν με τον πιο ηχηρό τρόπο αλλαγή με έργα, αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων, δικαιοσύνη και διαφάνεια στην κατανομή των πόρων και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση με βάση τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας.
Στη χαρά προσθέτει και το κρυστάλλινο μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Μαγνησίας.

Η νίκη του καθ. Δημήτρη Κουρέτα οφείλεται στην καθαρή και ειλικρινή πρόσκληση που απηύθυνε σε όλους τους Θεσσαλούς χωρίς κρυφή ατζέντα και χωρίς εξαρτήσεις. Είναι πρωτίστως νίκη του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου και δεν υπόκειται σε κομματικές περιχαρακώσεις.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα. Στα χέρια του έχει, πέρα από την ισχυρή εντολή των πολιτών της Θεσσαλίας, και το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησής της. Σκληρή η δουλειά που τον περιμένει, πολλές οι προκλήσεις και μεγάλες οι προσδοκίες του κόσμου. Είμαι αισιόδοξος ότι, με τη γνώση, τη μεθοδικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνουν, θα τα καταφέρει.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.