Λάρισα: Δεν καταναλώνουν ψάρια, φοβούνται τα μολυσμένα νερά

0
0

Μεγάλη «πληγή» άνοιξαν στους Λαρισαίους ιχθυοπώλες οι σαρωτικές πλημμύρες του προηγούμενου διαστήματος, 

καθώς ο κόσμος φοβάται να καταναλώσει ψάρια μετά την κατάληξη των μολυσμένων υδάτων στη θάλασσα.

Τα ιχθυοπωλεία εμπορεύονται ψάρια και θαλασσινά από περιοχές εκτός της Θεσσαλίας όπως την Χαλκιδική ή την Καβάλα, ενώ πλέον οι ποσότητες που παραγγέλνουν είναι μικρότερες από τις συνηθισμένες λόγω της μειωμένης κίνησης στην αγορά.

«Είναι θέμα χρόνου και τα όσα προέκυψαν να ξεχαστούν»

Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr ο κ. Χρήστος Σαμαράς, υπεύθυνος κεντρικού ιχθυοπωλείου στη Λάρισα, «ο κόσμος σαφώς επηρεάστηκε και από την πρώτη κιόλας ημέρα ρωτούσε. Ωστόσο, οι περισσότεροι δείχνουν εμπιστοσύνη παρά τους ισχυρισμούς μερικών πως τα ψαράδικα θα έπρεπε να είναι κλειστά»

Σχετικά με το πότε προβλέπεται να αλλάξει το σκηνικό και να επιστρέψουν οι καταναλωτές ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως «είναι θέμα χρόνου και τα όσα προέκυψαν να ξεχαστούν».

Αντίστοιχο είναι το πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι ιχθυοπώλες που πουλάνε ψάρια στις λαϊκές αγορές της Λάρισας, μάλιστα αναγκάζονται να πετάνε τα ψάρια, καθώς οι καταναλωτές αποφεύγουν να αγοράσουν.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.