Καπουρνιώτης Μιχάλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης είναι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

0
2

ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Ζήση. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

Αγαπητοί μου φίλοι συνδημότες,
Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τη νέα, τρίτη συνεχόμενη, δημαρχιακή θητεία του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, του Δημάρχου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ.
Από την αρχή της Δημαρχιακής θητείας του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, υπήρξα Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, ως υπεύθυνος κυρίως του αθλητικού τομέα.

Στη συνέχεια, από τις θέσεις του Αντιδημάρχου Περιφερειακών Ενοτήτων και του Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, προσπάθησα και προσπαθώ για τη προώθηση και επίλυση των προβλημάτων και των απαιτήσεων των πολιτών, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Δήμου.
Υπηρέτησα και υπηρετώ έως σήμερα με σθένος και με όλες μου τις δυνάμεις την τοπική αυτοδιοίκηση.
Πιστεύω ακράδαντα ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Eίναι γνωστή η διαδρομή μου και η συνεισφορά μου στον αθλητισμό και στην τοπική κοινωνία, με εργατικότητα και ήθος.

Ως νέος ηλικιακά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά με την εμπειρία πλέον των δύο προηγούμενων θητειών, τη γνώση των προβλημάτων των δημοτών, των απαιτήσεων της ενασχόλησης με τα του Δήμου μας και πάνω απ όλα με διάθεση και επιθυμία για προσφορά και δημιουργία, με θάρρος και τόλμη ζητώ και αυτή τη φορά τη ψήφο σας.

Πιστεύω απόλυτα, ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μου, στην οποία απευθύνομαι, επιθυμούν να συνεχιστεί η πορεία και η σωστή λειτουργία του Δήμου μας, που χάραξε και υλοποιεί ο Δήμαρχός μας ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ και η Δημοτική Αρχή.
Να συνεχιστεί και στην επερχόμενη θητεία, με σκοπό την ολοκλήρωση μεγάλων βασικών απαραίτητων έργων και το σχεδιασμό και το ξεκίνημα νέων έργων και δράσεων για το μέλλον της πόλης που ζούμε και αγαπάμε.

Η υποστήριξή σας, την οποία ζητώ με θάρρος, θα μου δώσει την ευκαιρία να εκλεγώ και να αγωνιστώ για το τόπο μου, συντασσόμενος με το Δήμαρχό μας, ο οποίος απέδειξε ότι έχει τις ικανότητες που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου.
Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την επιλογή σας και για όλη τη θητεία στόχος μου θα είναι ο συνεχής αγώνας με συνέπεια και εργατικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας και των δημοτών της, δηλαδή όλων μας.

Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη και την αγάπης σας.
Ευελπιστώντας ότι θα είστε και αυτή τη φορά δίπλα μου, στο κοινό μας αγώνα, ότι θα με τιμήσετε με τη ψήφο σας και ότι όλοι μαζί θα συμπορευτούμε στο καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση,
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.