Κάλεσμα από την Ένωση Ξενοδόχων για αποδράσεις στον Βόλο και το Πήλιο

0
0

Κάλεσμα προς τους πολίτες της Μαγνησίας να στηρίξουν τον τουρισμό της περιοχής απευθύνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας μετά τις ζημιές που υπέστη ο κλάδος από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας «παλεύουν μόνοι τους» χωρίς κρατική βοήθεια, ενώ σημαντική είναι και η αναφορά στις «εξαγγελίες που άργησαν ή κατέστησαν ανώφελες στην εφαρμογή τους».

«Οι άνθρωποι κι οι επιχειρήσεις της Μαγνησίας κάνουν μεγάλη προσπάθεια, έχουν ήδη να επιδείξουν αποτελέσματα και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν κατορθώσει να επαναφέρουν τη ζωή και τη λειτουργικότητα σε κανονικά επίπεδα. Πολλά από τα χωριά του Πηλίου είναι προσβάσιμα με τις επιχειρήσεις τους σε πλήρη λειτουργία. Προσβάσιμες και εν λειτουργία είναι πολλές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου. Σε ένα μεγάλο μέρος του και το οδικό δίκτυο του Πηλίου λειτουργεί κανονικά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα στους επισκέπτες της Μαγνησίας να συνεχίσουν τις αποδράσεις στον Βόλο και το Πήλιο.

«Ακόμα κι αν υπάρχουν σημάδια που έμειναν από τη μανία της Φύσης, η περιοχή μας παραμένει υπέροχη. Οι περισσότεροι από εσάς το γνωρίζετε ήδη. Είστε όλοι εσείς που πάρα πολλά χρόνια τώρα επιλέγετε τη Μαγνησία για τις διακοπές σας, τις εκδηλώσεις, τα συνέδρια, τις αποδράσεις στη Φύση, τα αθλητικά γεγονότα, τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες γιορτές και πολλά άλλα. Γνωρίζετε καλά ότι το Φθινόπωρο έχει τις γνωστές και λατρεμένες εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις.

Και πάνω από όλα αυτά, είμαστε μαθημένοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία από τον τόπο μας και την παράδοση μας στη φιλοξενία.

Επικοινωνήστε με τις επιχειρήσεις της επιλογής σας προκειμένου να κανονίσετε μια άνετη διαμονή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.