Η Ζ. Μακρή, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’

0
0

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μ. Μακρή είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην τελετή αναχώρησης του Μακαριώτατου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρου Β’, στον Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος, το μεσημέρι της Τρίτης 17 Οκτωβρίου. Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής επισκέφτηκε την Αθήνα με την ευκαιρία του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τη συμπλήρωση εκατό ετών από την ίδρυση και πρώτη κυκλοφορία του επιστημονικού περιοδικού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΘΕΟΛΟΓΙΑ».

Η κα Μακρή παρέστη, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στην τελετή αναχώρησης της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και στην ωριαία συνάντησή τους συνομίλησαν για θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος και Παιδείας ενώ η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την παρουσία του στην Αθήνα και για την προσφορά του στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελληνικής Κυβέρνησης στα θέματα που αφορούν την Εκκλησία της Αλεξάνδρειας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.