Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ για τα αποτελέσματα εκλογών

0
0

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ρήγα Φεραίου μέσα σε ένα κλίμα έντονου διπολισμού, δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει την κατάλληλη δύναμη για να μπει στο νέο ΔΣ του Δήμου.

Ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους της, αλλά και τους μαχητικούς υποψήφιους Συμβούλους, που καθόλου δεν πτοήθηκαν με το κλίμα αρνητικότητας συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο, ακόμη και ανθρώπων που υποτίθεται συμπορεύονταν ιδεολογικά και πολιτικά. Η ΛΑΣ Ρήγα Φεραίου έχασε μια μάχη, μα όχι τον πόλεμο, ούτε τη μαχητικότητά της και θα βρίσκεται εδώ μπροστά σε επερχόμενες αντιλαϊκές πολιτικές, που θα είναι και δύσκολες και εντονότερες.

Τα αρνητικά αποτελέσματα όμως, θα στερήσουν απ τον ίδιο το λαό του Ρήγα Φεραίου μια πραγματική φωνή αντιπολίτευσης, όπως ήταν μέχρι τώρα, καθότι οι αντίπαλες παρατάξεις θα συνεχίσουν να μη διαφέρουν στην πολιτική τους, αφού κατάγονται απ την ίδια πολιτική μήτρα και αλληλοσυμπληρώνονται. Θα μας βρίσκουν όμως πάντα μπροστά και απέναντί τους, έστω και χωρίς έδρα στο νέο ΔΣ του Δήμου, καθότι οι αγώνες δεν δίνονται μόνο απ τα έδρανα, αλλά και στο πεζοδρόμιο.

Καλή συνέχεια των λαϊκών αγώνων καθώς μόνο ‘’ο λαός μπορεί να σώσει το λαό’’!

Παπαϊωάννου Απόστολος Επικεφαλής ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.