Η Αθανασία Τζαμτζή Λαγονίκα, υποψ. δημοτική σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό “Ανανέωση και Συνεργασία” του Γιώργου Παπαδάμ, ζητά την ψήφο μας

0
139

Mέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση μου θέλω να επικεντρωθώ σε έναν και μοναδικό άξονα το Βελεστίνο, αυτόν τον όμορφο και ιστορικό τόπο, αυτόν τον τόπο που έζησαν οι παππούδες μου στον οποίο κ εγώ με τη σειρά μου έχω ζήσει και ζω.

Γνωρίζω ότι αυτός ο όμορφος και ιστορικός τόπος έχει ανάγκες επιβίωσης και αξιοποίησης καλύτερων συνθηκών μέσα από το πρόγραμμα “Ανανέωση και Συνεργασία” που δημιούργησε ο αξιόλογος και εκλεκτός κύριος Παπαδάμ Γεώργιος προτάσσοντας με και  τιμώντας με, με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του ως νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

Θέλω να βοηθήσω, να ενωθώ και να δημιουργήσω προσφέροντας ένα όμορφο, καλύτερο και ποιοτικό αύριο στον τόπο που κατοικώ τόσα χρόνια, στον κόσμο που συναναστρέφομαι και  μιλώ επί καθημερινής βάσεως και στη νέα γενιά μας, στο φρέσκο αίμα στην παρακαταθήκη μας που λέμε .. αξιολογώντας ότι ήδη υπάρχον στα χέρια μας και ότι πρόκειται να γίνει στην μετέπειτα πορεία χτίζοντας γερά θεμέλια τοποθετώντας άξονες τέτοιους ώστε οι ζωή των δημοτών μου της οικογένειας μου γιατί έτσι μας βλέπω σαν μία μεγάλη οικογένεια.. να γίνει πιο άνετη εύχρηστη και καλύτερη χωρίς καμία δυσκολία και παράπονα ως αφορά όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ένα χωριό και που η ζωή μπορεί να μη διεξάγεται και τόσο ομαλά.

Λόγω των πολλαπλών καθημερινών προβλημάτων, θέλω να τονίσω πως όταν το σύνθημα μας είναι Ανανέωση και Συνεργασία για τον δήμο μας, σημαίνει ότι δίνουμε τα χέρια όπως εξάλλου φαίνεται και στο σύνθημα, πιανόμαστε όλοι μαζί για να φτιάξουμε αυτόν τον τόπο καλύτερο από ότι ήταν και είναι, να τον διατηρήσουμε και να τον έχουμε όπως του πρέπει, χωρίς να χαθεί το παραμικρό ίχνος που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως χωριό λόγω της ιστορίας του και χωρίς να μην έχει επιλυθεί και το παραμικρό πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει όπως γνωρίζουμε όλοι μας τα περισσότερα χωριά έχουν ανάγκη από διάφορες υποδομές και στήριξη έτσι και εδώ το Βελεστίνο είναι ένα χωριό το οποίο λόγω της ιδιομορφίας του έχει πολλές σημαντικές ανάγκες που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, τη δική σας στήριξη ως νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος και όλοι μαζί να ανασκουμπωθούμε και να προβούμε σε ένα όραμα όμορφο, ποιοτικό, ελεγχόμενο, δημιουργικό και καθοδηγούμενο από τον αξιόλογο κ. Γεώργιο Παπαδάμ ως νέο δήμαρχο, θέλω να βάλω τα δυνατά μου να δώσω όλη μου την θετική ενέργεια και τη δυναμική που με διακρίνει ως γυναίκα, πέρα από το ήθος το σεβασμό και ειλικρίνεια να τον στηρίξω και να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά για ένα όμορφο, ποιοτικό και καλύτερο αύριο, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας και δεσμεύομαι να μη διαψεύσω κανέναν για να μπορώ όταν εκλεγώ να σας κοιτώ άνετα στα μάτια χωρίς ίχνος ντροπής ή δισταγμού…

Σας ευχαριστώ πολύ
Αθανασία Τζαμτζή Λαγονίκα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.