Γιώργος Παπαδάμ: «Είμαστε ο συνδυασμός της νίκης! Της Ανανέωσης»! Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στην πόλη, στα χωριά, στην λίμνη, παντού»!

0
4707

Στην τελική ευθεία των εκλογών, συγκεντρώσεις του Γιώργου Παπαδάμ σε Κεραμίδι, Βένετο, Άγιο Δημήτριο, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι και Περίβλεπτο

Με το σύνθημα «Ανανέωση και Συνεργασία», πολυπληθείς συγκεντρώσεις και ομιλίες πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαδάμ στο Κεραμίδι αλλά και σε Βένετο, Άγιο Δημήτριο, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι και Περίβλεπτο το Σαββατοκύριακο, πριν την κάλπη της Κυριακής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο βέβαιος νικητής των εκλογών στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των ομιλιών του στα ξεχασμένα από τη σημερινή διοίκηση χωριά, ξεδιπλώνει τώρα το πρόγραμμά του και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο, αφού μίλησε στην Κοινότητα του Κεραμιδίου, πραγματοποίησε και ομιλίες στον οικισμό του Βένετου καθώς επίσης και στα χωριά Άγιο Δημήτριο, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι και Περίβλεπτο, οι κάτοικοι των οποίων υποδεχόμενοι τον Γιώργο Παπαδάμ εξέφραζαν την αισιοδοξία και την ελπίδα τους στο πρόσωπό του, τον αγκάλιαζαν, τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα και τον προσφωνούσαν όχι πλέον ως υποψήφιο αλλά με βεβαιότητα ως αυριανό Δήμαρχο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

«Είμαστε ο συνδυασμός της νίκης! Της Ανανέωσης! Της Συνεργασίας! Το νιώθουμε παντού! Το βλέπουμε στα μάτια των συνδημοτών μας! Το ακούμε σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε χωριό! Έφτασε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα! Να ανοίξουμε ένα από τα πιο παραγωγικά και δημιουργικά κεφάλαια αυτού του τόπου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου όλοι μαζί θα γράψουμε την πρώτη σελίδα του νέου αυτού κεφαλαίου. Με τη συντριπτική μας νίκη!», είπε ο Γιώργος Παπαδάμ, ευχαριστώντας τους δημότες όλων των χωριών για την πολυπληθή παρουσία τους.

Ο Γιώργος Παπαδάμ διαβεβαίωσε τους δημότες ότι την επομένη των εκλογών θα είναι δήμαρχος όλων των δημοτών! «Θα είμαι δήμαρχος όλων, όχι μόνο όσων θα μας ψηφίσουν! Τέρμα οι διχαστικές λογικές! Ενωμένοι θα χτίσουμε το μέλλον μας! Από τις 9 Οκτωβρίου και μετά θα πορευτούμε όλοι μαζί!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο κλείσιμο των ομιλιών του, ο επόμενος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου ζήτησε από τους δημότες να εντείνουν τον αγώνα τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής σε κάθε σπίτι, πόρτα – πόρτα, πρόσωπο με πρόσωπο, «και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας!», διαβεβαίωσε.

Τέλος, κάλεσε όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες να είναι παρούσες και παρόντες την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση – ομιλία στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. «Θα είναι η κορυφαία στιγμή και ο προάγγελος της μεγάλης νίκης που έρχεται! Πάμε δυνατά!», φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, επευφημούμενος από το μέγα πλήθος των δημοτών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.