Επιμελητήριο Μαγνησίας: Διανομή εμφιαλωμένου νερού σε Βαμβακουργία-Διμήνι

0
594

Συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η διανομή εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στις 9 το πρωί στο χώρο του εργοστασίου της πρώην Βαμβακουργίας στη Ν. Ιωνία, όπου το Επιμελητήριο Εύβοιας θα προσφέρει 32 παλέτες νερού.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Αισωνίας το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διανείμει 11 παλέτες εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Λασιθίου Κρήτης.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, για άλλη μία φορά, αρωγός της τοπικής κοινωνίας, έλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και με καθημερινές ανακοινώσεις θα ενημερώνει για το πρόγραμμα της διανομής.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η λειτουργία του ειδικού τμήματος ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται. Αυτό λειτουργεί από υπάλληλο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθημερινά (08:00-14:00) στο τηλέφωνο 2421094733 (κα Ελένη Πασχάλη) ή εναλλακτικά στο email info@cci-magnesia.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης και στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (213 1331300/08:00-16:00) ή εναλλακτικά στο email infoarogi@civilprotection.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.