ΕΠΑΛ Βελεστίνου: Επιτυχίες αποφοίτων αλλά και πόνος για την καταστροφή από τις πυρκαγιές

0
0

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το πρωί η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Βελεστίνου θέλοντας να συγχαρεί τους αποφοίτους του που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Διεύθυνση του σχολείου «μέσα στη φωτιά που κατακαίει από χθες την Μαγνήσια και τον πόνο που έχουμε στην ψυχή μας για όλη αυτή την καταστροφή, σήμερα βγήκαν οι βάσεις των πανελληνίων. Η φετινή χρονιά έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες και χαμόγελα, στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου. Οι μαθητές μας καταφέραν με επιμονή και πολύχρονη προσπάθεια, επικουρούμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, να εισαχθούν σε σχολές οι οποίες αποτελούσαν, στους περισσότερους, τις πρώτες τους προτιμήσεις.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που εισαχθήκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τον αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές σπουδές τους και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές/τριες μας που προσπάθησαν χωρίς να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η ζωή και οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ. Τους ευχόμαστε επιμονή και καλή δύναμη, προκειμένου ο κόπος τους να δικαιωθεί και να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά τους».

Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΖΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΟΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΕΣΚΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΣΟΥΡΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.