Έχουμε τον πρώτο εκλεγμένο …Δήμαρχο στην Ξάνθη

0
1

Τον πήρε από τον πρώτο γύρο τον Δήμο Τοπείρου ο Θωμάς Μίχογλου…

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για τους κατοίκους στον Δήμο Τοπείρου, στην Ξάνθη, καθώς θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στον νυν Δήμαρχο και στο… λευκό!

Ο Θωμάς Μίχογλου, επί σειρά ετών Δήμαρχος Τοπείρου, είναι ο μόνος που κατέθεσε συνδυασμό και υποψηφιότητα για τον Δήμο, και κατά συνέπεια στις εκλογές που πλησιάζουν δεν θα έχει να συναγωνιστεί κανέναν πέραν του εαυτού του.

Πρακτικά λοιπόν ο Δήμαρχος Τοπείρου έχει ήδη… βγει, και σίγουρα δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το βράδυ των εκλογών.

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε μια λίστα με 115 υποψηφίους δηλώνοντας :

Με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και συνέπεια όσον αφορά την οικονομική διαχείριση του Δήμου, την ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα προϋπολογισμού πάνω από 25.000.000 ευρώ και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.
Μετά από μία δημιουργική θητεία αφού κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο. Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.