Δημήτρης Νασίκας: Απόλυτη καταστροφή στον Δήμο Ρήγα Φεραίου- Πνίγηκαν ζωντανά

0
1061

Για απόλυτη καταστροφή στον Δήμο Ρήγα Φεραίου έκανε λόγο ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Νασίκας εξαιτίας των πλημμυρών. Όπως μετέφερε σε δηλώσεις του είναι πλημμυρισμένο το Στεφανοβίκειο, ο Ριζόμυλος, τα Κανάλια, το Βελεστίνο. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι από Βελεστίνο προς Χλόη και από Βελεστίνο προς Μικρό Περιβολάκι, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να μετακινούνται οι κάτοικοι.

Σε οτι αφορά την περιοχή της Κάρλας, ο κ. Νασίκας είπε ότι δημιουργήθηκε από τον όγκο του νερού μία δεύτερη Κάρλα. Σημείωσε ότι οι ποσότητες του νερού ήταν ασύλληπτες, ενώ πνίγηκαν ζώα στα ποιμνιοστάσια και κινδύνευσαν κτηνοτρόφοι, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από συνεργεία του Δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Νασίκα ο ποταμός Κερασιώτης έσπασε εκεί όπου είχε σπάσει το 2018 με αποτέλεσμα να είναι αποκομμένη και η Κερασιά.

Κάτοικοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα σπίτια τους ο Δήμος κανονίζει να μετακινηθούν σε ξενοδοχεία στον Βόλο. Κατά περιοχές υπάρχει έντονο πρόβλημα τόσο στην ηλεκτροδότηση όσο και στην υδροδότηση.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.