Δημ. Κουρέτας στο Ν.Α. : Η Περιφέρεια θα έχει λόγο στα αντιπλημμυρικά έργα -παρεμβάσεις σε τρία επίπεδα

Συνέντευξη στο ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ της Καρδίτσας του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας

0
0

Η Περιφέρεια θα έχει λόγο στα αντιπλημμυρικά έργα λέει ο νέος Περιφερειάρχης
• Μιλά για παρεμβάσεις σε τρία επίπεδα, για άμεσες – δίκαιες αποζημιώσεις και σχολιάζει τα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα έχει λόγο στα αντιπλημμυρικά έργα όποιος και αν είναι ο φορέας εκπόνησης των σχεδίων και υλοποίησής τους, υπογραμμίζει κατηγορηματικά ο κ. Δημήτρης Κουρέτας μιλώντας στον «Νέο Αγώνα».

Ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μιλώντας στην εφημερίδα υπογραμμίζει την ανάγκη παρεμβάσεων σε τρία επίπεδα, βραχυπρόθεσμα με τα αναχώματα, μεσοπρόθεσμα με τις υδατοδεξαμενές και μακροπρόθεσμα με την υλοποίηση των μεγάλων φραγμάτων σε Μουζάκι και Σκοπιά.

Ακόμη επισημαίνει τη σημασία της άμεσης και με δίκαιο τρόπο απόδοσης των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς, ενώ σημειώνει πως πέρα από την τιτάνια προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για να ορθοποδήσει η Θεσσαλία, δεν απεμπολεί την υποχρέωσή του να υλοποιήσει όλες εκείνες τις παρεμβάσεις για να οδηγηθούν, πολίτες, κοινωνία και οικονομία στη νέα εποχή.

Σχολιάζοντας τα έργα που έγιναν σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Κουρέτας αναφέρει ότι οι γενναίες χρηματοδοτήσεις κατευθύνονταν σε άλλους σκοπούς, αντί να θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η Θεσσαλία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.