Home Τοπικά Δήμος Ρήγα Φεραίου Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου

0

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις της περιπτ. (ι), της παρ. 1, του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 3, του άρθρου 44, του Ν. 3979/2001, όπου ορίζεται ότι ο Δήμαρχος μπορεί να αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την εποπτεία και τον συντονισμό δράσεων του Δήμου, σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3463/2006 ( ΔΚΚ), περί εξουσιοδότησης υπογραφών.
3. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου (ΦΕΚ Β΄2317/17-11-2011)» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
4. Την ανάγκη επίτευξης συντονισμού, ευελιξίας και ταχύτητας κατά την άσκηση της δημοτικής διοίκησης και του δημοτικού έργου γενικότερα.
5. Την ανάγκη ορισμού Εντεταλμένου Συμβούλου για την επικουρία μας και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1.Ορίζουμε τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Παλληκάρη Δημήτριο του Βαϊου, ως εντεταλμένο σύμβουλο, χωρίς αμοιβή,
_ για την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των δράσεων που αφορούν την πολιτική προστασία του Δήμου. Συγκεκριμένα την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου, με τις αρμοδιότητες όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

– για την υπογραφή εγγράφων του τομέα της αρμοδιότητάς του.
2. Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ενεργεί πάντα σε συνεννόηση με το Δήμαρχο. Επίσης ενεργεί σε συνεννόηση με τους Αντιδημάρχους όταν ανακύπτουν θέματα που ανάγονται στην κατά τόπο ή καθ’ ύλη αρμοδιότητά τους. Συνεργάζεται με τους Προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
3. Η παρούσα απόφαση ισχύει μέχρι ανακλήσεώς της με μεταγενέστερη απόφαση.

4. Η απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην Διαύγεια και να δημοσιευτεί μια φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤ. ΝΑΣΙΚΑΣ

Για να δείτε τον ορισμό του εντεταλμένου  Δημοτικού Συμβούλου πατήστε εδώ 

Σχόλια

σχόλια

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Just in:
ΟΠΕΚΑ: Δείτε πότε θα καταβληθεί η 5η δόση του επιδόματος παιδιού – «Έρχονται» αυξήσεις από το 2024 «Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει στη σχέση δανειοληπτών – servicers και funds – Οι νέοι κανόνες και τα π... Γιατί οι αστυνομικοί φοράνε πάντα μπλε στολές; Μηλιές – Το κουκλίστικο χωριό του Πηλίου Κουρέτας: Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας θα προχωρήσει Όλα δείχνουν ότι βρήκαν την πόρτα - Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου Youth Pass: Αυτοί ειναι οι δικαιούχοι – Που μπορούν να το δαπανήσουν Πέθανε η 16χρονη που χρησιμοποίησαν σαν πειραματόζωο για δοκιμές ναρκωτικών – «Από τη μύτη της έβγαι... Το σουβλάκι ακριβαίνει κι άλλο και σπάει το «φράγμα» των τεσσάρων ευρώ Έτοιμη σε λίγες μέρες η σιδηροδρομική σύνδεση Βόλου – Λάρισας Βόλος: Πέθανε ο Λάμπρος Μακρής – Ήταν ιδιοκτήτης των «Μουριών» στην πλατεία Ελευθερίας Η ταινία της ημέρας (23/11/2023) Εορτή του Αγίου Αμφιλοχίου Επίσκοπου Ικονίου Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη (23/11) Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23-11-2023) Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου; Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου Που θα γίνουν σήμερα Πέμπτη 23/11 δωρεάν Rapid test σε Μαγνησία και υπόλοιπη Θεσσαλία Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων (23-11-2023) Εκσυγχρονίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε Βελεστίνο και Στεφανοβίκειο Βελεστίνο: Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 4,5 ετών – Το δάγκωσε στο κεφάλι ΚΕΠ Υγείας: Ολοκληρώθηκε η δράση "Υγεία για όλους" στα Κανάλια Κανάλια Μαγνησίας: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από την πυρπόληση του χωριού Φτιάξε τον δικό σου αφυγραντήρα εύκολα και οικονομικά για έναν χειμώνα χωρίς υγρασία Εθνική Τράπεζα – Έκτακτη ανακοίνωση: «Αν έχετε πάρει δάνειο, σας αφορά» – “Μούδιασμα” σε χιλιάδες πε... Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει για αιτήσεις voucher χειμερινών διακοπών «Τσούζουν» φέτος οι τιμές σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες – Τι θα πληρώσουμε Χιόνισε για τα καλά στον Όλυμπο - Δείτε εικόνα με το βουνό στα λευκά Εορτή του Αγίου Φιλίππου του Αποστόλου
Exit mobile version
Μετάβαση στο περιεχόμενο