Ανανέωσε για τη νέα πενταετία ο Δημήτρης Νασίκας στον Ρ. Φεραίο

0
3

Ισχυρή εντολή για τη συνέχιση της διοίκησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου και την επόμενη πενταετία έδωσαν οι δημότες, στον σημερινό δήμαρχο, Δημήτρη Νασίκα.

Ο κ. Νασίκας επικράτησε με ποσοστό άνω του 55% και καλείται να συνεχίσει στο τιμόνι του δήμου.

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, δεν υπάρχει αλλαγή στη διοίκηση για μία ακόμη θητεία. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη μεγάλη νίκη που μας επιφυλάξατε! Μαζί συνεχίζουμε», το μήνυμα που έστειλε ο κ. Νασίκας σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Βελεστίνου.

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, τη μάχη της κάλπης έδωσαν τρεις συνδυασμοί. Βάσει των αποτελεσμάτων στο 100% της ενσωμάτωσης της ετυμηγορίας της κάλπης, ο συνδυασμός του κ. Νασίκα «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» έλαβε ποσοστό 56,60% (4.610 ψήφους), ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε ο κ. Γιώργος Παπαδάμ, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο» με ποσοστό 40,66% (3.312 ψηφους).

Στην τρίτη θέση ο κ. Αποστόλης Παπαϊωάννου επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ρήγα Φεραίου με ποσοστό 2,74% και 223 ψήφους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.