Αυτό το ήξερες; – Πώς καθαρίζονται οι χημικές τουαλέτες;

0
0

Έχετε αναρωτηθεί πως καθαρίζεται μια χημική τουαλέτα;

Η απολύμανση μια φορητής χημικής τουαλέτας δεν είναι τόσο απλό πράγμα, όπως είναι στις τουαλέτες των σπιτιών που καθαρίζετε τις επιφάνειες και ρίχνετε χλωρίνη στη λεκάνη. Για να διατηρηθεί αυτό το δημόσιο αγαθό κάπως καθαρό, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγιεινής εκτός από ειδικό εξοπλισμό χρειάζονται και γερό στομάχι.

Σε αντίθεση με τις τουαλέτες που έχουμε οι περισσότεροι από εμάς στα σπίτια μας, οι χημικές δεν είναι συνδεδεμένες με κανένα είδος αποχετευτικού συστήματος. Αντίθετα, τα απόβλητα πηγαίνουν σε έναν μεγάλο κάδο αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας και μένουν εκεί έως ότου η εγκατάσταση είναι έτοιμη για σέρβις.

Ο καθαρισμός μιας φορητής τουαλέτας γίνεται με το άδειασμα αυτής της δεξαμενής συγκράτησης πριν προλάβει να ξεχειλίσει. Για να γίνει αυτό, οι εργαζόμενοι στην απολύμανση χρησιμοποιούν έναν εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται με ένα μεγάλο φορτηγό. Ο εύκαμπτος σωλήνας απορροφά τα απόβλητα από τον κάδο και τα μεταφέρει σε διαφορετική δεξαμενή αποθήκευσης στο φορτηγό. Μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία, το φορτηγό μεταφέρει τα απόβλητα σε μια μονάδα όπου θα υποβληθούν σε κατάλληλη επεξεργασία.

Αλλά πρέπει να προστεθούν κι άλλα πράγματα σε μια αποστραγγισμένη τουαλέτα πριν γίνει και πάλι έτοιμη για το κοινό. Όταν η δεξαμενή είναι άδεια, οι εργαζόμενοι στην αποχέτευση τη γεμίζουν με γλυκό νερό και ένα μπλε χημικό διάλυμα, το οποίο καταστέλλει τις οσμές και τα βακτήρια μεταξύ των καθαρισμών.

Μπορεί ο καθαρισμός του κάδου να φαίνεται το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά η απολύμανση της υπόλοιπης εγκατάστασης μπορεί να είναι το πιο βρώμικο κομμάτι. Οι εργαζόμενοι είναι υπεύθυνοι για το τρίψιμο των ουρητηρίων, των δαπέδων, των τοίχων και των καθισμάτων της τουαλέτας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια χημική τουαλέτα σε μια γεμάτη εκδήλωση, καταλαβαίνετε πόσο βρώμικη είναι αυτή η δουλειά. Τυχόν υπολείμματα στην τουαλέτα αφαιρούνται επίσης σε αυτή τη στιγμή της διαδικασίας.

Οι καθαριστές τους δεν βγάζουν συνήθως πολλά κάνοντας κάτι που οι περισσότεροι ανατριχιάζουν μόνο με τη σκέψη. Οπότε αν χρησιμοποιείτε μια από αυτές, μην είστε απρόσεκτοι.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.