Αχιλλέας Μπέος «Είναι μία νίκη των Βολιωτών – Έχουμε δύσκολο δρόμο – Θα συνεχίσουμε μαζί» (φωτό)

0
0

Για νίκη των Βολιωτών έκανε λόγο ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος σε δήλωσή του πριν λίγη ώρα.

Όπως ανέφερε

“Πιστεύω ότι σήμερα είναι μια απάντηση σε ένα περίεργο σύστημα που τα τελευταία προσπαθεί να κάνει το άσπρο όχι μαύρο αλλά είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου Θα συνεχίσουμε μαζί πρώτον να επαναφέρουμε την πόλη μας το σπίτι μας στην προτέρα κατάσταση έχουμε δύσκολο δρόμο και να ελπίσω ότι η σημερινή αντιπολίτευση έκανε έναν αγώνα πολύ βρώμικο και θα συνταχθεί μαζί μας για τον Βόλο για την πόλη μας να ενώσουμε. Θα πω κάτι που θα παίξει πολύ σε όλη την Ελλάδα αύριο εγώ σαν άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά σε κάθε σκεπτικό κι εκφράζομαι ελεύθερα.

Δεν είμαι δικηγόρος ούτε γιατρός τα τελευταία 40 χρόνια ποιοι κυβερνήσαν την Ελλάδα γιατροί και δικηγόροι αυτοί δεν εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και κάποιοι δημοσιογράφοι αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη που είπε ότι επειδή δεν ξέρω να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δλδ ότι εμείς οι υπόλοιποι θα αναπαράγουμε π***δες; Αυτοί είστε οι προοδευτικοί η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικαίωμά του αλλά σε καμία περίπτωση δε είσαι πρότυπο πρότυπο θα είμαστε εμείς, οι γυναίκες και οι αρσενικοί. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος θα είναι ο αυριανός  δήμαρχος”.

  

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.