Γνωρίστε την Κάρλα

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το karla.news βάσει των όρων χρήσης που ορίζονται παρακάτω.

Με την είσοδό σας στο karla.news, θεωρούμε ότι έχετε ήδη διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης.
Εάν δεν τους αποδέχεστε καθόλου ή έστω και μέρος αυτών, δεν θα πρέπει να εισέλθετε ή να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

ΓΕΝΙΚΑ
Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία (N.2121/93) που διέπει τις τηλεπικοινωνίες αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου. Το karla.news δύναται οπιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρετε ότι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν την επίσκεψη στο διαδικτυακό μας τόπο.
Το Karla.news καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό του τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα ή επικαιρότητα τους. Οτιδήποτε παρέχεται στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του διαδικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ότι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.
Ο χρήστης / επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου υποχρεούται, να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ
α) Καταγγελίες που αφορούν την Δημοτική Αρχή και γενικώς την ζωή στον τόπο μας
Αφού στέλνετε τις καταγγελίες σας, θα προσπαθούμε πρώτα να τις επιβεβαιώνουμε και μετά να τις δημοσιεύουμε, αυτό σημαίνει ότι η δημοσίευση που ζητήσατε μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες ή ημέρες ή πολύ περισσότερο.
β) Καταγγελίες που αφορούν δημοσιεύσεις στο Karla.news
Όποιος επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει με το KarlaNews για παράνομη ή επιβλαβή πληροφορία/δεδομένο, προσβλητικό υλικό (κείμενο, εικόνες, πληροφορίες, βίντεο ή δεδομένα) μπορεί να αποστείλει e-mail στο karlanews@mail.com για άμεση επικοινωνία. Εάν το Karla.News θεωρήσει ότι η καταγγελία σας – σχετικά με το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί – ευσταθεί, οποιοδήποτε προσβλητικό υλικό θα απομακρυνθεί (κείμενο, εικόνες, πληροφορίες, βίντεο ή δεδομένα).

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΘΡΩΝ
Το KarlaNews δεν επιτρέπει την αυτόματη ανάρτηση κειμένων ή φωτογραφιών. Ελέγχει τα κείμενα που του αποστέλλονται για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και τα διορθώνει πριν από την ανάρτηση τους, χωρίς να αλλοιώνεται το νόημα του κειμένου. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο διαγράφονται και δεν θα αναρτώνται. Επίσης, δεν δημοσιεύει κείμενα, αν κρίνει ότι το θέμα τους είναι αυστηρά προσωπικό, περιέχουν στοιχεία που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή προσώπων και δεν αφορούν τους υπόλοιπους αναγνώστες.

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)
Το KarlaNews δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites, blogs και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το KarlaNews σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Το KarlaNews διατηρεί την ανωνυμία οποιουδήποτε, αναφορικά με καταγγελίες ή αποστολή πληροφοριών. Το KarlaNews δεν διατηρεί ούτε παρέχει προς τρίτους IP διευθύνσεις ή προσωπικά δεδομένα επισκεπτών ή καταγγελλόντων που μπορούν να αξιοποιηθούν ή χρησιμοποιηθούν από τρίτους για ταυτοποίηση. Εφόσον ο αποστολέας της πληροφορίας το επιθυμεί ή κατά την κρίση της συντακτικής ομάδας του KarlaNews για λόγους διασφάλισης του καταγγέλλοντος, δεν διατηρείται το πρωτότυπο ή αντίγραφο των καταγγελιών καθώς και των πρωτογενών πληροφοριών.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Είναι προφανές ότι η συντακτική ομάδα του KarlaNews ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ αρκετές κρίσεις και σχόλια που παραθέτουν αναγνώστες στα άρθρα που αναρτούνται. Δημοσιοποιούνται όλα τα σχόλια που δεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και δεν θίγουν τους συντάκτες, αναγνώστες ή τρίτους. Δεχόμαστε επίσης καλόβουλη ή κακόβουλη κριτική και σχόλια προς την συντακτική ομάδα του KarlaNews με σκοπό την βελτίωση μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ή ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΟΜΑΔΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ

Μπορείτε να μας στείλετε οτιδήποτε θέλετε για δημοσίευση αρκεί να φέρει το λογότυπο του σωματείου, της ομάδας ή του πολιτικού κόμματος ή άλλου συλλόγου που αντιπροσωπεύετε και όχι με προσωπικές εικόνες και με δύο τουλάχιστον υπογραφές (η μία θα είναι μέλους) ενώ  θα πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά ενεργό και το unsubscribe* (δυνατότητα διαγραφής) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα.  Σε περίπτωση που ο αποστολέας δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω και δεν  συμμορφωθεί με την πρώτη φιλική ειδοποίησή μας, άμεσα έχουμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε την επιλογή του.

Ότι αφορά καταγγελίες σωματείων – ομάδων κ.τ.λ. θεωρείτε φρόνιμο να συνοδεύονται και από όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την καταγγελία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα δημοσιεύετε ως καταγγελία αλλά ως προσωπική άποψη του αποστολέα.

SOCIAL MEDIA

Δεν επιτρέπουμε κοινοποιήσεις δικών άρθρων και σχολίων

* Οδηγία 2002/58/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 12ης Ιουλίου 2002, σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (οδηγία για την προστασία ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες) – Περισσότερα εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το Karla.news σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το Karla.news, οι ιδιοκτήτες του, οι διαχειριστές και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες του ή των servers που το φιλοξενούν, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Το Karla.news και οι συνεργάτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Νομικό πλαίσιο λειτουργίας ιστότοπων (Blogs) στις ΗΠΑ

Το «απόρρητο» των blogs με κατάληξη .com, net κ.τ.λ.  καλύπτεται από την Αμερικανική νομοθεσία, η οποία προβλέπει ρητά πως «δεν επιτρέπεται να γίνει άρση του απορρήτου λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης». Αν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως είναι ο εκβιασμός) ΜΟΝΟ TOTE γίνεται άρση.

Στις ΗΠΑ, οι bloggers προστατεύονται από το πρώτο άρθρο του  Συντάγματος, το οποίο δίνει σε όλους “το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου”.

To 2006 το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας γνωμοδότησε ότι οι bloggers ” δεν διώκονται ποινικά όταν ο διαδικτυακός τους τόπος φιλοξενεί σχόλια αναγνωστών τα οποία είναι συκοφαντικά προς τρίτα πρόσωπα. Αργότερα το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαίωμα “να μην αποκαλύπτουν τις πηγές τους”.

Συνεπώς, επειδή η σελίδα μας φιλοξενείται και βρίσκεται σε αμερικανικό έδαφος, αρμόδια για την ελευθερία της έκφρασης είναι τα αμερικανικά δικαστήρια της πολιτείας της έδρας της εταιρείας που μας φιλοξενεί ή αλλιώς όλοι οι όροι χρήσης μας διέπονται από το Αμερικανικό Δίκαιο.

Από 02/05/2017 – 01/05/2018 Το Karla.News φιλοξενήθηκε σε εταιρεία του Παναμά (anomymoysly.io)

Από 02/05/2018 έως και σήμερα φιλοξενείται σε εταιρεία στο Sheridan της Πολιτείας Wyoming των ΗΠΑ

 

Τελευταία ενημέρωση, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Just in:
Δείτε ζωντανά η ενημέρωση του Αχιλλέα Μπέου για την κακοκαιρία «Εlias» που θα πλήξει τον Βόλο Στεφανοβίκειο: Επιχείρηση ανάσυρσης ελικοπτέρων από τη λίμνη Εισαγγελικά έρευνα για την μόλυνση του Παγασητικού από Πηνειό και Κάρλα μετά την μήνυση Μπέου Δημ. Παπαποστόλου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας με τον συνδυασμό "Η Λάρισα που μας αξίζει" ... Ο καιρός σήμερα, Τρίτη (26/9) Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 26/9/2023 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου; Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 26 Σεπτεμβρίου Που θα γίνουν σήμερα Τετάρτη 26/9 δωρεάν Rapid test σε Μαγνησία και υπόλοιπη Θεσσαλία Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων (26-09-2023) Χρ. Τριαντόπουλος με Λ. Αυγενάκη σε Ζαγορά και Πουρί: Οι υποδομές και η παραγωγή της περιοχής θα στη... Η Ζ. Μακρή σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ΜΕΛΟΣ τού ΔΣ τού ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της ΚΑΡΛΑΣ ΠΕΤΑ την ΜΠΑΛΑ στην ΕΞΕΔΡΑ… Χρ. Μπουκώρος: Να αποζημιωθούν για την πλημμύρα το Ορφανοτροφείο Βόλου και τα μη κερδοσκοπικού χαρακ... Χρ. Τριαντόπουλος: Πρώτη αρωγή άνω του 0,5 εκατ. ευρώ προς τους πληγέντες από την πυρκαγιά στη Μαγνη... Γιώργος Παπαδάμ: “Ανανέωση & Συνεργασία” – Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου Κακοκαιρία Elias: Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις – 770 άτομα σε επιφυλακή Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα (25/9) Κλειστά τα σχολεία το επόμενο τριήμερο και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου Απόστολος Καναβός: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την ¨Πρωτοβουλία" του Δημ. Κουρέτα Σήμερα Κυριακή τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Παπαδάμ στο Βελεστίνο Θεσσαλία: Πεζοναύτες, ελικόπτερα και φρεγάτες για την επερχόμενη κακοκαιρία – Στο λιμάνι του Βόλου ή... Νέες ταυτότητες: Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο gov.gr Δημόσιο: Έρχεται ο Μέντορας – Τι είναι ο νέος θεσμός που εισάγεται για πρώτη φορά Από την 110 Π.Μ. επιχειρούν τα ελικόπτερα της 1ης ΤΑΞΑΣ – Σε δύο χρόνια η αποστράγγιση των υδάτων Ξεκινάει αύριο το τριήμερο κακοκαιρίας με πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” Market Pass 2: Οριακή προθεσμία λίγων ωρών για παλιούς δικαιούχους Στα ύψη η βενζίνη: Εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 2,20 ευρώ – Ποια η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης Εκδόθηκε η εγκύκλιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Πώς ψηφίζουμε
Μετάβαση στο περιεχόμενο