Ψαράδικη βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας

0
5

Για ακόμη μια χρονιά, η ψαράδικη βραδιά θα πραγματοποιηθεί στα Κανάλια, το Σάββατο 29 Αυγούστου το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του χωριού, με φρέσκο ψάρι, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική.

Μια προσπάθεια που γίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίων “Ο Ήταυρος” για την παρουσίαση και ανάδειξη παράλληλα των πλεονεκτημάτων και της ομορφιάς του τόπου και η οποία υλοποιείται με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής Ρήγα Φεραίου.

Η ψαράδικη βραδιά είναι ένας θεσμός που μετράει πολλά χρόνια ύπαρξης και λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι, πιο συγκεκριμένα κάθε Αύγουστο, στα Κανάλια Μαγνησίας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στους ψαράδες της παλιάς λίμνης Κάρλας (εξού και το όνομα) και πρωτοδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίων.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις εννέα το βράδυ και το γλέντι θα κρατήσει έως αργά αφού τόσο το φυσικό περιβάλλον όσο και το κέφι των ανθρώπων υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα σκηνικό απόδρασης με γεύσεις και μουσικές που σίγουρα μας βοηθούν να ξεχάσουμε έστω και λίγο την ζοφερή πραγματικότητα.

Πρωτοβουλίες οι οποίες πέρα από την διασκέδαση συμβάλλουν στην ανάδειξη ενός από τους πιο γραφικούς οικισμούς της περιοχής.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.