Χρήσιμο: Πώς μπορώ να ξέρω, αν ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ έχει διαθέσιμα ραντεβού;

0
17
eoppy-giatroi«συμπλήρωσα το πλαφόν των 200 επισκέψεων για αυτόν τον μήνα»  σας λέει ο γιατρός του ΠΕΔΥ.
Μπορείτε να ξέρετε αν λέει αλήθεια; ΝΑΙ μπορείτε! Δείτε πώς:

Κάθε μέρα όσοι έχουν ανάγκη από μια Ιατρική εξέταση αντιμετωπίζουν τα γνωστά σε όλους προβλήματα τόσο με την ανεύρεση Γιατρού όσο και με την γενικευμένη τακτική των συμβεβλημένων Γιατρών του ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ ότι «συμπλήρωσα το πλαφόν των 200 επισκέψεων για αυτόν τον μήνα» , που σημαίνει πως για την Ιατρική εξέταση θα πρέπει ο ασθενείς να πληρώσει.

Το karlanews σας δίνει δύο πολύ χρήσιμα για την περίπτωση links:

Στο πρώτο βρίσκουμε τους συμβεβλημένους Γιατρούς  κλικ εδώ
και στο δεύτερο πόσες εξετάσεις έχει κάνει ο Γιατρός (αυτόν) τον μήνα,
κλικ εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΔυό Αγχιαλίτες «κατέκτησαν» την ψηλότερη κορυφή της Πολωνίας
Επόμενο άρθροΆνοιξε και παλι το www.energo-eke.gr για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.