Χάρτα Επικοινωνίας για όλους τους δημότες από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
3

«Χάρτα Επικοινωνίας» δημιούργησε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ένα άμεσο τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών του. Μέσω αυτής απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ετεροδημότες και απόδημους που «αντλούν» την καταγωγή τους από το Δήμο.

Ο κάθε δημότης μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο rigas-feraios.gr όπου εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα αναδυόμενο παράθυρο για την εγγραφή του στη «Χάρτα Επικοινωνίας» του Δήμου, όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία στην φόρμα επικοινωνίας θα λαμβάνει μηνύματα και ενημερώσεις για κάθε τρέχον θέμα και δράση του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, δήλωσε «Με τη Χάρτα Επικοινωνίας, θέλουμε ο κάθε δημότης να έχει δυνατότητα να λαμβάνει άμεσα και προσωπικά γνώση των τρεχόντων ζητημάτων του Δήμου, του τόπου που ζει και μεγάλωσε.

Ήδη ο κόσμος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της συγκεκριμένης φόρμας έδειξε το ενδιαφέρον του να εγγραφεί και να ενταχθεί σε αυτό το νέο εγχείρημα του Δήμου. Στην προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας, χρειαζόμαστε όλους τους δημότες μας συνοδοιπόρους».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.