Στις 12 Μαΐου ξεκινούν οι τακτικές πτήσεις

0
5

aerodromio-neas-agxialouΗ λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου (VOL) ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου, ήταν το αντικείμενο συνεργασίας ανάμεσα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βόλου και τον αερολιμενάρχη Κ. Ευσταθίου.

Ο προβληματισμός, που αναπτύχθηκε, επικεντρώθηκε στην έλλειψη μεγάλου ενδιαφέροντος για το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας και με βάση αυτή τη διαπίστωση συζητήθηκανσκέψεις για πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην επαναλειτουργία τακτικών πτήσεων με αεροδρόμια της Ευρώπης.

Παράλληλα, και ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, επανατροφοδοτήθηκαν τα σημεία πληροφόρησης κοινού του αεροδρομίου με τουριστικό υλικό, προκειμένου να γίνεται ομαλά η υποδοχή των επισκεπτών και η ενημέρωσή τους για την περιοχή και τις δυνατότητές της. Οι τακτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο ΚΑΝΑ (VOL) ξεκινούν στις 12 Μαΐου, ενώ οι μισθωμένες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.