Στηρίζουν την εκπαίδευση

0
3

stirizountinekpedeusi-jpgΕπίσκεψη του νέου διευθυντή δευτεροβάθμιας στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου: Γυμνασίου Βελεστίνου Συραγώ Δεληγιάννη, Λυκείου Βελεστίνου Μαρία Μπούρα, ΕΠΑΛ Βελεστίνου Χρήστο Μαράτο, Γυμνασίου Στεφανοβικείου Κατερίνα Μαυρογιαννάκη, Γυμνασίου Καναλίων Δημ. Μπαζιάνας, Λυκείου Καναλίων Καλλιόπη Τάσιου. Επίσης στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών & Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Δήμου Ρήγα Φεραίου κ.  Χρ. Παπαρούνας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημ. Παλληκάρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον Δήμαρχο να συγχαίρει τον κ. Σαβελίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τις ευχές του για καλή επιτυχία.

Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν σε εξειδικευμένα προβλήματα των σχολείων της περιοχής καθώς επίσης και της σχέσης της τοπικής κοινωνίας με την εκπαίδευση. Το έντονο κτηριακό πρόβλημα είναι ένα επίσης από τα θέματα που απασχολεί καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να καταβληθούν προκειμένου να λυθεί. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης συνθηκών, δομών και υποδομών σχολικών μονάδων και τέλος θέματα οικονομικής διαχείρισης σχολείων.

Ο κ. Νασίκας τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες προς τα σχολεία και έδωσε διαβεβαιώσεις για την στήριξη της λειτουργίας των σχολείων και των υπηρεσιών εκπαίδευσης, ενώ ο κ. Σαβελίδης υποσχέθηκε συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.