Στην Θεσσαλονίκη (ή Αθήνα;) υποψήφιος ο Βασίλης Νουλέζας!

0
33

Σφόδρα πιθανό φαίνεται να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης ο γνωστός Μακεδόνας Δικηγόρος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ στις προσεχείς κρίσιμες εθνικές εκλογές του 2019

Τον διακεκριμένο Ποινικολόγο προσέγγισε Αρχηγός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στην Βουλή που λαμβάνει ανοικτά θέση κατά των Μνημονίων αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του, ζητώντας να πολιτευτεί είτε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη ή την γενέτειρα του Πιερία όπου διεκδικεί έδρα, πρόταση όμως με την οποίαν δεν συμφωνεί ο τελευταίος.

Ο Δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων που σημειωτέον εγκατέλειψε το 2007 την ΝΔ και στις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ στην Πιερία, αρθρογραφεί συστηματικά ασκώντας δριμεία, σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση λαμβάνοντας εθνικές θέσεις και διατυπώνοντας απόψεις για μείζονα κοινωνικά η νομικά θέματα, και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στήν κοινή γνώμη κυρίως όντας συνήγορος υπεράσπισης τού επικεφαλής του πολιτικού φορέα τής ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και προφυλακισμένου Αρτέμη Σώρρα αλλά και μετέπειτα σε άλλες σοβαρές ποινικές υποθέσεις (Δώρας Ζέμπερη) που απασχόλησαν τα ΜΜΕ, ωστόσο παραμένει επιφυλακτικός, δεν ανακοινώνει ακόμη τις προθέσεις του.

Δεν ανοίγει τα χαρτιά του καθώς αποτελεί “μήλον τής έριδος” και άλλων πολιτικών κομμάτων και δή νεοπαγών πού φιλοδοξούν να εισέλθουν για πρώτη φορά στην Βουλή, δέχεται εξόχως τιμητικές προτάσεις για συμμετοχή σε ευρωψηφοδέλτιο, άν και ό ίδιος δείχνει να προτιμά προς στιγμήν αποστασιοποιημένος την πολιτική αυτονομία του, δείχνοντας την απαρέσκεια του για την πολιτική κατάσταση της χώρας, ηγείται μεταξύ άλλων κατά πληροφορίες μίας νεοσύστατης πολιτικής κίνησης με την επωνυμία “Πρώτα οι Έλληνες#2018 (αντίστοιχης φράσης του Ιταλού Σαλβίνι Prima gli Italiani)” Η Ελλάδα ψηλότερα, με κεντρικό σύνθημα.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Προτιμά την ενασχόληση επί του παρόντος με την μαχόμενη ποινική δικηγορία δραστηριοποιούμενος κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.