Σημαντική εξέλιξη! Δεν υπήρξε διακίνηση μεγάλων ποσών σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου

0
55

Η Ανακρίτρια Α τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης απάντησε χθες κατόπιν αιτήματος του στον Δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα , συνήγορο υπεράσπισης της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης ανήλικης μαθήτριας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης και προφυλακισμένης στον Ελαιώνα Θηβών, ότι καμία Τράπεζα ημεδαπή η αλλοδαπή μέχρι σήμερα δεν απήντησε καταφατικά ότι υπήρξε δήθεν σε αποταμιευτικό λογαριασμό της αξιομνημόνευτη κίνηση μεγάλων υψηλών ποσών η εμβάσματα από την βόρεια Ευρώπη με άγνωστο αποστολέα. Διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά δημοσίευμα της RealNews και άλλων ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την “είδηση” και έγραψαν σχετικά τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης ο Δικηγόρος Β. Νουλέζας έλαβε αντίγραφο της περιβόητης κατάθεσης του πρώην συζύγου της 33χρονης χαρακτηρίζοντας υποκειμενικές κρίσεις και συμπεράσματα όσο κατέθεσε χωρίς νομικό ενδιαφέρον και χωρίς να εισφέρει κάτι σημαντικό στο στάδιο της ανακρίσεων που επηρεάζει η ενισχύει πέραν από δυσμενή σχόλια τις κατηγορίες που βαρύνουν την εντολέα του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρξε πολύς θόρυβος για το τίποτα.

Πρόσθεσε δε τέλος ότι το σενάριο που διακινούσαν έντονα σε καθημερινή βάση σχεδόν παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας τόσο ο κ. Κούγιας όσο και η εκ Θεσσαλονίκης Δικηγόρος κ. Ανάσογλου στις τηλεοπτικές οθόνες περί δήθεν ύπαρξης κυκλώματος εκμετάλλευσης παιδικής πορνογραφίας φαίνεται να μην αποδεικνύεται, να μην στοιχειοθετείται τέτοια κατηγορία και να καταρρέει ολοκληρωτικά.

Αναμένει την αποτύπωση των cd που έχει λάβει η Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αφορούν τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της, την αποστολή μηνυμάτων στα 2 κινητά τηλέφωνα της που κατασχέθηκαν καθώς και του σκληρού δίσκου του φορητού υπολογιστή της που τρομοκρατημένη, πανικόβλητη είχε καταστρέψει πριν την σύλληψη της και θα δείξουν αν τρίτα πρόσωπα συνδέονται ,όπως οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υποστηρίζουν δημόσια με τα αδικήματα ,ώστε να λάβει στην συνέχεια δημόσια θέση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.