Ρεκόρ προσέλευσης στην αιμοδοσία του νοσοκομείου Βόλου

0
6

Τα αντανακλαστικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς τους προς τον συνάνθρωπο δείχνουν απο χθες το πρωί δεκάδες Βόλιώτες κάθε ηλικίας.
Άμεσα ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά αίματος για τους νοσηλευόμενους με εγκαύματα σε νοσοκομεία της Αττικής

μετά τα τραγικά γεγονότα. Οι Βολιώτες βρέθηκαν στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου προσφέροντας αίμα, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανέφερε η γιατρός της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου Στέλλα Μπέργιου η ευαισθητοποίηση και η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα της Αττικής. Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι αιμοδοτήθηκαν 200 και πλέον άτομα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει επάρκεια σε αίμα.Η ίδια επισήμανε ότι η ανάγκη για αίμα των ανθρώπων που νοσηλεύονται με εγκαύματα στα νοσοκομεία, δεν είναι μόνο για σήμερα και αύριο, αλλά αυτά τα άτομα θα χρειάζονται αίμα σε βάθος χρόνου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.