Ραχήλ Μακρή: «Η συμμορία της διαφθοράς ψήφισε ντροπολογία απαλλαγής Δημάρχων για κλοπή δημοσίου χρήματος»

  0
  23

  Με μια αδιανόητη και ωμή παρέμβαση τόσο στους δημοσιονομικούς ελέγχους όσο και στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση έφερε και ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ μεταμεσονύχτια (ν)τροπολογία, σε άσχετο νομοσχέδιο (για την Ιθαγένεια), δίδοντας ασυλία, αμνηστία σε οικονομικές πράξεις των αιρετών για κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος εξαλείφοντας έτσι πειθαρχικές και ποινικές διώξεις αιρετών και υπαλλήλων της αυτοδιοίκησης, σε βάθος χρόνων, από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους μέχρι τον Ιούλιο 2019 ακόμη και κακουργημάτων, με αντικείμενο κατάχρησης εκατομμυρίων, σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

  Η κυβέρνηση καταλύει τον δημοσιονομικό έλεγχο μέσω του Ελεγκτικού Συνεδρίου και παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στην Δικαιοσύνη.

  Χωρίς δημόσια διαβούλευση, χωρίς την άποψη της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής, έφερε νύχτα ντροπολογία άραγε για να αμνηστεύσει ποιους δημάρχους για ποιες κακουργηματικές υποθέσεις;

  Ραχήλ Μακρή

  Πρώην Βουλευτής

  Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.