Ρήγας Βελεστινλής και το στρατηγικό σχέδιο της επανάστασής του

0
4

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών – Βελεστίνου – Ρήγα διοργανώνουν την εκδήλωση για την παρουσίαση του πρόσφατου βιβλίου «Ρήγας Βελεστινλής και το στρατηγικό σχέδιο της επανάστασής του».

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο, κατά τον μήνα Ιούνιο, του μαρτυρικού θανάτου του  επαναστάτη και εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή και των Συντρόφων του.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας και θα συμμετάσχουν στην παρουσίαση ο κ. Αντώνης Φραγκούλης Δ.Φ. Σχολικός Σύμβουλος,   ο κ. Δημ. Γούσης, δικηγόρος και ο συγγραφέας Δρ. Δημ. Καραμπερόπουλος.  Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κ.  Βασ. Τσέκος, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου «Ρήγας Βελεστινλής».

Η εκδήλωση θα γίνει στο Βελεστίνο την Κυριακή,  11 Ιουνίου 2017, και ώρα 12 μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ στον Πεζόδρομο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροSOS εκπέμπει το κυνοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΠανελλήνιες 2017 ΕΠΑΛ Αναρτήθηκαν οι απαντήσεις των θεμάτων στα μαθηματικά
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.