Πόλος έλξης το Καμάρι

0
15

kamari-piliou

Σημαντικός πόλος έλξης των τουριστών είναι η μοναδική παραλία του δήμου Ρήγα Φεραίου, το Καμάρι. «Η ανάδειξη της συγκεκριμένης οργανωμένης παραλίας του δήμου μας είναι ένας από τους στόχους μας. Είδη από πέρυσι προβήκαμε στον καλλωπισμό της. Ομπρέλες και ξαπλώστρες τοποθετήθηκαν κατά μήκος της. Φέτος θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις στο Καμάρι έτσι ώστε να την επισκεφτεί ο διπλάσιος και ο τριπλάσιος γιατί όχι αριθμός τουριστών. Ο επισκέπτης στο συγκεκριμένο μέρος έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου πελάγους και να αφεθεί στη ομορφιά του μαγευτικού τοπίου που συνδυάζει βουνό και θάλασσα» όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Ο δήμος Ρήγα Φεραίου συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πλούσιο γεωμορφολογικό και φυσικό περιβάλλον, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, φημισμένα προϊόντα, δυναμικό πολιτιστικό υπόβαθρο και φυσικά την κουλτούρα. «Επιθυμούμε να καταφέρουμε ο επισκέπτης – τουρίστας να θέλει να επισκέπτεται πολλές φόρες το δήμο μας και όσο περισσότερο έρχεται τόσο περισσότερο να θέλει να μείνει» σημειώνει παράλληλα ο ίδιος.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.