Πως τα φέρνει η π@@τάνα η ζωή καμιά φορά….

0
11

euro-thiliaΓράφει ο καυστικός

Καλημέρα σε όλους.

1) Η λογική λέει ότι δεν θα προλάβουμε να φτάσουμε σε δημοψήφισμα. Καταρχήν η ισοτιμία του Ευρώ στην Ασία κατέρρευσε και ο Ντράγκι για να το στηρίξει χρειάζεται περισσότερα από 8 τρις €. Που δεν μπορεί να τα βρεί ούτε με θαύμα.

2) Η Γερμανία σε περίπτωση πτώχευσης, χάνει τα 44 δις € των εγγυήσεων του Ελληνικού προγράμματος. Ως εκ τούτου οι Γερμανοί θα δουν τις καταθέσεις τους να υποτιμούνται απο το 1,12 της ισοτιμίας με το δολλάριο στο 0,60. Αυτό πραγματικά για αυτούς θα σημαίνει καταστροφή.

3) Σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ, το πολύ σε 3 μήνες θα έχουν αποχωρήσει Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Οπότε το ευρωπαικό οικοδόμημα θα έχει καταρρεύσει.

Αυτά για την ώρα. Δεν χρειάζεται πανικός ούτε αγωνία. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν καθίσει όλοι στο τραπέζι και οι άντρες θα βρουν λύση. Οι δειλοί, θα βρουν δικαιολογίες.

ΥΓ: Η Ρωσία τρίβει τα χέρια της και η Αμερική παρακαλάει τη Γερμανία για διαγραφή μέρους του Ελληνικού Χρέους.

Πως τα φέρνει η π@@τάνα η ζωη καμιά φορά….

Ε.Α.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροCapital Controls και κλειστές Τράπεζες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Τι πρέπει να ξέρετε για μισθούς, συντάξεις, πιστωτικές, δάνεια
Επόμενο άρθροΚούρεμα έως 30% σε καταναλωτικά δάνεια
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.