Πασχαλινές ευχές του υπ. Δημάρχου Χαράλαμπου Πάσχου

0
3

Η Ανάσταση του Κυρίου και το Πάσχα λίγες μόνο μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές δημιουργούν σε όλους μας συνειρμούς και σκέψεις για το πού βαδίζει ο τόπος μας και σε τι μπορούμε να ελπίζουμε.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το μήνυμα που στέλνουμε αυτές τις άγιες μέρες είναι ότι μόνο μέσα από την ενότητα και το αγνό ενδιαφέρον για τον τόπο μας, μπορούμε να κάνουμε άλματα μπρος τα εμπρός.

Στις επισκέψεις και συζητήσεις μας με τους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εμείς της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί μπροστά» εισπράττουμε τα μηνύματα της βαθιάς επιθυμίας των πολιτών αυτού του Δήμου να βιώσει ο τόπος την δική του Ανάσταση.

Μετά από πέντε χρόνια απαξίωσης των θεσμών, υποβάθμισης των αξιών, απόλυτου τέλματος στην ανυπαρξία και την άστοχη διαχείριση των οικονομικών και άλλων θεμάτων, η τοπική κοινωνία προσβλέπει ήδη σε κάτι διαφορετικό, σε κάτι ελπιδοφόρο για να το στηρίξει και το ενδυναμώσει.

Στην δικιά μας παράταξη επενδύει τα όνειρα και τις ελπίδες για να βιώσει επιτέλους μια νέα εποχή, ένα νέο μέλλον. Στους δικούς μας ανθρώπους που έχουν απαρτίσει την παράταξή μας βλέπουν τις αξίες της αλήθειας και της διαφάνειας, τις αξίες της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

Πέντε χρόνια τώρα γνώρισαν τα ψέματα και τις κάλπικες υποσχέσεις.

Πέντε χρόνια κατάλαβαν ότι κανένα έργο δεν υλοποιήθηκε, αντιλήφθηκαν τις άστοχες προσπάθειες για οικειοποίηση του σημαντικού έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής που ούτε αυτό δεν στάθηκαν να ολοκληρώσουν.

Η Ανάσταση του Κυρίου γεμίζει σε όλους μας την ελπίδα του αύριο, μας τροφοδοτεί με την δύναμη της πίστης και μας φωτίζει με τις αξίες της αλήθειας και της προσφοράς.

Σε αυτή την ανιδιοτελή προσφορά προς τον τόπο εργαζόμαστε καθημερινά όλοι εμείς στην δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί μπροστά» για να φέρουμε επιτέλους το δημιουργικό φως στους δημότες μας και να κάνουμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου ξανά τον τόπο της δημιουργίας και της προοπτικής, τον τόπο, όπου θα θέλουν πραγματικά να ζουν όλοι, παιδιά, νέοι και ενήλικες.

Στις 26 Μαΐου ο τόπος μας θα ζήσει την δική του Ανάσταση.

Χαράλαμπος Πάσχος
Υπ. Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.