“Παραληρηματικός ο λόγος του κ. Πάσχου”

0
7

nasikas-dimitris-Σε απάντηση προς το δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπάμπη Πάσχο, ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας αναφέρει:

Επειδή έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε και ανοικτά μέτωπα που η πρώην δημοτική αρχή των υποστηρικτών του κ. Πάσχου μας «κληρονόμησε» αφήνουμε το συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας να φωνασκεί σε «ώτα μη ακουόντων». Αδυνατούμε άλλωστε να παρακολουθήσουμε το «παραλήρημά» του. Ας ψάξει αλλού «τοίχο να ξυστεί» διότι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και δεν πρόκειται να τον αναλώσουμε σε διαξιφισμούς με όσους αρνούνται να συνειδητοποιήσουν ότι τους καταδίκασαν οι δημότες με τη λαϊκή τους ετυμηγορία.

Δελτίο τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροBlog Karlanews προς αντιπολίτευση – Μέρος 1ο
Επόμενο άρθροΚοινοβουλευτική αναφορά της Ζέτας Μακρή
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.