Παρέμβαση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας

0
11

xrisoveloni7Παρέμβαση προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ουρανία Αντωνοπούλου, πραγματοποίησε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα παράτασης των συμβάσεων των εργαζόμενων στην 5μηνη κοινωφελή εργασία μέσω του ΟΑΕΔ στους δήμους.
Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη κατόπιν ενημέρωσης που είχε από ωφελούμενους των προγραμμάτων, ζητάει από την αρμόδια υπουργό να επανεξετάσει το θέμα 3μηνης τουλάχιστον παράτασης των προγραμμάτων προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να μπορούν τουλάχιστον να ενταχθούν σε ταμείο ανεργίας μετά την απόλυσή τους.
«Θα ήταν σημαντικό να υπάρξει κάποια πρόβλεψη για το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020 , ώστε να μπορούν να διατεθούν οι υπάρχοντες πόροι για την υποστήριξη των ανέργων, παράλληλα με την αναζήτηση λύσης αξιοποίησης άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων τα οποία να προβλέπουν υλοποίηση παρόμοιων προγραμμάτων απασχόλησης»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.