Πανελλήνιες 2019 ΕΠΑΛ: Συνέχεια με Μαθηματικά-Άλγεβρα

0
5

Στην Άλγεβρα θα εξεταστούν σήμερα Σάββατο (8.6.2019), οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) για τις Πανελλήνιες 2019.
Θα είναι το δεύτερο κατά σειρά μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2019. Προηγήθηκαν τα Νέα Ελληνικά, στα οποία εξετάστηκαν την Πέμπτη (6.6.2019).

Υπενθυμίζεται ότι στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας εξετάστηκαν την Παρασκευή (7.6.2019), οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν να παρουσιάσουν τεκμηριωμένα, σε μορφή άρθρου, τις θέσεις τους για τις ενέργειες με τις οποίες ο πολίτης κάνει πράξη τη Δημοκρατία στην καθημερινότητά του, και για τις δράσεις με τις οποίες το σχολείο μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενεργών πολιτών με δημοκρατικό ήθος.

Τα θέματα βασίστηκαν στο απόσπασμα από το βιβλίο του Νορμπέρτο Μπόμπιο (Norberto Bobbio), Ιταλού πολιτικού επιστήμονα και φιλοσόφου, “Το μέλλον της Δημοκρατίας”, με τίτλο: “Επίκληση των αξιών της Δημοκρατίας”.

Πρόγραμμα εξετάσεων ημερήσιων λυκείων (Πίνακας)

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/06/2019 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/06/2019 ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝΟ.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Ο.Π.ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/06/2019 ΙΣΤΟΡΙΑΦΥΣΙΚΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο.Π.ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝΟ.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2019 ΛΑΤΙΝΙΚΑΧΗΜΕΙΑ

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝΟ.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ 18/06/2019 ΒΙΟΛΟΓΙΑΒΙΟΛΟΓΙΑ Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Οι εξετάσεις, θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου, όταν και θα πέσει η αυλαία για τα Ειδικά Μαθήματα
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.