Ο Χαράλαμπος Πάσχος κατέθεσε τον συνδυασμό του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Πρωτοδικείο Βόλου

0
14

Ο υπ. Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος, κατέθεσε το συνδυασμό του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Πρωτοδικείο, χθες Κυριακή, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξής του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Είναι ένας πλήρης συνδυασμός, με καθαρούς, νέους και ικανούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον Δήμο. Το ψηφοδέλτιο των «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» περιλαμβάνει το ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Είναι όλοι τους άνθρωποι με  θέληση και όρεξη για δουλειά. Συνειδητή επιλογή του Χαράλαμπου Πάσχου ήταν να στηρίξει τη δημιουργία και των ανεξάρτητων ψηφοδελτίων στις κοινότητες για να σταματήσει ο διχασμός των τοπικών κοινωνιών.

Σε αποκλειστική του δήλωση έξω από το Πρωτοδίκειο, ο κ. Χαρ. Πάσχος, μας ανάφερε:

Μόλις καταθέσαμε το πλήρες ψηφοδέλτιο του νικηφόρου συνδυασμού μας στο Πρωτοδικείο.  Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι άνθρωποι με ιδέες και θέληση να αγωνιστούν για ένα Δήμο Ισχυρό για όλους. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε καθαρούς, άφθαρτους και νέους ανθρώπους χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Ανθρώπους που ενώνουν τους δημότες ώστε με ομόνοια να εργαστούμε για να αφήσουμε πίσω μας την παρακμή και τη στασιμότητα. Συνεχίζουμε δυνατά με συνέπεια, αμεσότητα και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.