Ο Μπέος στέλνει στον Εισαγγελέα την πρώην Δημοτική Αρχή του Βόλου

1
6

beosΑσκώντας δριμεία κριτική στην πρώην Δημοτική Αρχή για την κατάσταση στην οποία παρέδωσε τον Δήμο Βόλου, ο νέος Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, μεταξύ άλλων κατήγγειλε και σκάνδαλο, όπως το χαρακτήρισε, που αφορά στα Σφαγεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος παρουσίασε στοιχεία, τα οποία όπως ξεκαθάρισε θα στείλει στον Εισαγγελέα και εμφανίζουν χρέη της εταιρείας που έχει αναλάβει τη λειτουργία των Σφαγείων προς τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ, που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Ο κ. Μπέος μάλιστα αποκάλυψε πως στην ιδιωτική εταιρεία είχαν περιέργως μεταφερθεί αυτοκίνητα της υπηρεσίας Καθαριότητας για την μεταφορά των ζωών, τα οποία μάλιστα προμηθεύονταν πετρέλαιο από τα πρατήρια του Δήμου Βόλου. Το πιο περίεργο όμως που ανακαλύφθηκε στην υπόθεση, σύμφωνα με τον κ. Μπέο, είναι η πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ, τους οποίους παρουσίασε, της ιδιωτικής εταιρείας από τον Δήμο Βόλου, όπως επίσης και ελεύθερη παροχή νερού.

Προαννήγειλε και νέες αποκαλύψεις

Τέλος, ο κ. Μπέος, σχολιάζοντας όλα τα παραπάνω, δήλωσε με νόημα: “Για να ξέρει ο κόσμος δηλαδή, τί συμμορία υπήρχε εδώ πέρα, τί οργάνωση. Και πάνε και κόβουνε το νερό σε έναν απλό πολίτη που χρωστάει 120 ευρώ και αδυνατεί ο άνθρωπος, γιατί είναι άνεργος και αφήνουν χιλιάδες ευρώ ανεκμετάλλευτα χωρίς να ενοχλούν μεγάλες εταιρείες, που είναι πολλές από αυτές που θα δοθούν σύντομα στην δημοσιότητα, γιατί δεν έχουν τίποτα να κρύψουμε εμείς”.


Τις καταγγελίες ακολούθησε η αντίδραση του πρώην Δημάρχου Βόλου Παναγιώτη Σκοτινιώτη και η ανταπάντηση του κ. Μπέου, με την εισαγγελική διερεύνηση πλέον της υπόθεσης να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρόσφατα πέρασα δίπλα από το νέο δήμαρχο του Βόλου την ώρα που έλεγχε το κλάδεμα των δέντρων της “Δημητριάδος” μαζί με τον υπεύθυνο. Επειδή τα δέντρα δεν είχαν κλαδευτεί του τα έχωσε για τα καλά.
    Απ’ ότι φαίνεται ο Μπέος ξεκίνησε καλά την θητεία του ως δήμαρχος και φροντίζει να πιάνει τόπο κάθε δραχμή που δαπανάει ο δήμος. Και επιπλέον φροντίζει να σταματήσει και τις… διαρροές.
    Αχχιλέα καλή αρχή και πάντα τέτοια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.