Ο Καλλικράτης στην αιμοδοσία απέτυχε! (Άποψη δημότη μας)

0
36

Ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο στις 13 Οκτ. 2020. Αυτήν τη φορά όμως ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής ήταν μόνον ο Σύλλογος Περιβολιωτών Μαγνησίας.

Οι υπόλοιποι σύλλογοι του Δήμου δεν συμμετείχαν κρατώντας αποστάσεις από αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου. Και καλώς πράξανε. Άλλωστε πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος νέων Αγίου Γεωργίου οργάνωσε την δική του αιμοδοσία προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος.

Η μεγάλη επιτυχία που επικαλείται η δημοτική αρχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου έχει ως εξής:

Για τον Σύλλογο Περιβολιωτών Μαγνησίας δόθηκαν 9 φιάλες.
Για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου δόθηκε 1 φιάλη.
Για τον σύλλογο της Αλληλεγγύης δόθηκαν 9 φιάλες.

Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτήν η προσπάθεια των συλλόγων για αιμοδοσία γίνεται για να εξυπηρετούνται οι δημότες που έχουν ανάγκη σε δύσκολες στιγμές. Έχοντας ο κάθε σύλλογος την δική του τράπεζα, άνετα και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τον καθένα. Με δεδομένο το μεγάλο έργο της “Αλληλεγγύης” στον τομέα αυτό , αλλά και την φιλοσοφία του συλλόγου για άμεση ανταπόκριση στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είναι καλύτερα ο κάθε σύλλογος να έχει την δική του τράπεζα ! Άλλωστε αυτό θέλουν οι σύλλογοι και φορείς της περιοχής μας με την στάση που κράτησαν στην αιμοδοσία στις 13/10/2020.

Όσο για το μοντέλο της Ελβετίας που επικαλείται η δημοτική αρχή απλά το προσπερνάμε….!
Άλλωστε αυτό έλειπε μόνο από την περιοχή μας για να γίνουμε Ελβετία!

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς όταν διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία ξεχωριστά έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και αυτό θέλουν και οι ίδιοι!!

Πηγή

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.