Ο Απόστολος Κουταρέλος νικητής των εκλογών για την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας – Ποιοι εκλέγονται στις ΔΗΜ.ΤΟ

  0
  42

  Ο Απόστολος Κουταρέλος αναδείχθηκε, νικητής των εκλογών για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, λαμβάνοντας 429 ψήφους έναντι 310 ψήφων που έλαβε ο συνυποψήφιός του Θανάσης Σούκιας.

  Οι εκλογές διεξήχθησαν σε ήρεμο κλίμα, το οποίο επισφραγίστηκε με έναν θερμό εναγκαλισμό των δύο μονομάχων, του Θ. Σούκια και του Απ. Κουταρέλου, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες.

  Το μήνυμα του Απ. Κουταρέλου

  Με ένα μήνυμά του ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, ο Απόστολος Κουταρέλος.

  “Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που συμμετείχαν στις σημερινές εκλογικές διαδικασίες, μα πάνω απ’ όλα τους 429 ψηφοφόρους που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρόεδρο ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ, καθώς επίσης και τον συνυποψήφιό μου για τον τίμιο και υγιή αγώνα που δώσαμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Μεγάλος κερδισμένος της σημερινής ημέρας είναι η ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που με την μαζική συμμετοχή των μελών της απέδειξε πως έχει παρόν αλλά και μέλλον. Δεσμεύομαι να μην απογοητεύσω κανέναν σας”.

  Οι νέες ΔΗΜ.ΤΟ ΟΝΝΕΔ

  Εκτός από την εκλογή νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στη Μαγνησία χθες πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη και των νέων δημοτικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στους δήμους του Νομού.

  Ανά Δημοτική οργάνωση τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  ΔΗΜ.ΤΟ ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ

  Εκλέγονται οι: Χατζής Δημήτρης με 253 ψήφους, Καλόγηρος Κωνσταντίνος με 242 ψήφους, Καντόλας Απόστολος με 240 ψήφους, Αλπάκης Κωνσταντίνος με 124 ψήφους και Τσακνάκη Μαρία επίσης με124 ψήφους

  ΔΗΜ.ΤΟ ΟΝΝΕΔ ΑΛΜΥΡΟΥ

  Εκλέγονται οι: Πασχαλούδης Γεώργιος με 59 ψήφους, Μαργμαγκιόλης Αναστάσιος με 56 ψήφους, Μποτός Επαμεινώνδας με 48 ψήφους, Βαλκανιώτης Αθανάσιος με 48 ψήφους και Βαλωμένος Γεώργιος με 22 ψήφους.

  ΔΗΜ.ΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

  Εκλέγονται οι: Παπαγγελή Γεωργία με 21 ψήφους, Κιαλέ Δήμητρα με 20 ψήφους, Βαλούκος Σπυρίδων με 20 ψήφους, Ζαφείρης Αλέξανδρος με 18 ψήφους και Μαμμά Αθηνά επίσης με 18 ψήφους.

  ΔΗΜ.ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΣ- ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

  Εκλέγεται ο μοναδικός υποψήφιος Αλεξάκης Ιωάννης

  ΔΗΜ.ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

  Εκλέγονται οι:Μπακοπούλου Σταματία με 3 ψήφους, Μαντάς Δαμιανός- Ανάργυρος επίσης με 3 ψήφους και Φύβγας Δημήτρης με 3 ψήφους.

  ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

  Εκλέγονται οι: Αποστολίνας Αλέξανδρος, Μαυροκεφάλου Σωτήρια, Μπακούρας Σταύρος, Σανιδά Ρηγούλα και Τόλιου Αγγελική

  ΔΗΜ.ΤΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

  Εκλέγονται οι: Κουτσιαβάκης Τιμολέων, Μουτζούρης Ιωάννης, Νακάι Ετεοκλίτ, Σταμέλου Λουκία, Αγιομαμίτου Ουρανία.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.