Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες της δράσης «Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω»

0
11
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ (Φάρσαλα Λάρισας)

Πολλές φωτογραφίες με όμορφα τοπία χάρισαν οι συμμετέχοντας στη δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρήγα Φεραίου «τρέχω ,φωτογραφίζω, συμμετέχω».

Οι υπεύθυνοι της συνδιοργάνωσης, Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Κυριαζής Κώστας, πρόεδρος του Συλλόγου δρομέων Βόλου Κένταυρος με τη σημαντική βοήθεια του Γιώργου Καρτσώνα, φωτογράφου, επέλεξαν τις τρείς καλύτερες φωτογραφίες των συμμετεχόντων:

1η ΕΡΙΚ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΡΟΣ ΚΟΡΥΦΗ ΓΚΟΛΙΟ ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

ΕΡΙΚ ΒΛΑΧΟΣ (Προς κορυφή Γκόλιο Μαστοροχώρια Ιωαννίνων)

2η ΣΑΚΗΣ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

ΣΑΚΗΣ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ (Παραλία Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας)

3η ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ (ΦΑΡΣΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ (Φάρσαλα Λάρισας)

Η κα Χασιώτη αναφέρθηκε : «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει πολλές ανησυχίες, αθλητικές, καλλιτεχνικές, μα πάνω απ’ όλα όλοι έχουμε κοινωνικές ευαισθησίες και όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε σε δράσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Στην παρούσα κοινωνική κι ιστορική συγκυρία, ο Έλληνας αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλέγγυα φύση του, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζονται μέσα από πράξεις απλών πολιτών και φορέων. Ο εθελοντισμός κι η αλληλεγγύη συσχετίζονται με την αφύπνιση της προσφοράς και της δοτικότητας από τον άνθρωπο για το συνάνθρωπο.

.Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας !!».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.