«ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ όλα τα στοιχεία για το σκάνδαλο της διασπάθισης των 20 εκατ. ευρώ!»

  0
  19

  Evangelos Antonaros

  Εάν όσα αποκαλύπτονται και γράφονταιν είναι αληθή (και μάλλον δείχνουν να είναι) για τα διαφημιστικά “δωράκια” σε ανύπαρκτα ή εντελώς ασήμαντα μέσα ενημέρωσης (και πρόσωπα), απαιτείται πλήρης δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τα που και ποια ακριβώς ποσά πληρώθηκαν. Για να αποκαλυφθεί κι έτσι να μάθουν οι Έλληνες πολίτες — όπως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα — ποια στοματάκια σφραγίσθηκαν και ποιες συνειδήσεις ανταμείφθηκαν με λεφτά Ελλήνων φορολογουμένων.

  Ακόμη πρέπει να μας εξηγήσουν οι διαχειριστές αυτού του σκανδάλου ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ κάποια σημαντικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ τη λίστα για τη — κατα τη γνώμη μου άκριτη — διασπάθιση των 20 εκατ. ευρώ. Και τότε μπορεί και να φανεί ότι ίσως να έχουν δίκιο καποιοι “μεγάλοι” που μουρμουρανε οτι αδικήθηκαν. Για να δούμε…Γιατί τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά…και δεν έχουν τεθεί ακόμη όλα.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.