Ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Βόλου

  0
  17

  Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις και στο Δ. Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά και την κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, που υπακούει στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού και του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

  Η απόφαση αυτή συνιστά ένα καθαρά προληπτικό μέτρο και δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως στοιχείο που επιτρέπει την επικράτηση πανικού. Επ ευκαιρία συνιστάται σε όλους τους πολίτες να συμπεριφέρονται με σύνεση και ψυχραιμία τηρώντας όλα τα προτεινόμενα από τους ειδικούς μέτρα προσωπικής υγιεινής αλλά και δημόσιας συμπεριφοράς.
  Ο Δήμος Βόλου με τις υπηρεσίες του θα συμβάλλει, κατά το μέτρο των δυνάμεών του, και όπου και όπως του ζητηθεί για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος».

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.