Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ριζομύλου “Η Διάπλαση”

0
9

rizomilos-diaplasiΑπό τον Πολιιτιστικό Σύλλογο Ριζομύλου “Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ” ανακοινώνονται:

1) Από την Παρασκευή 4/9/2015 και από ώρα 18.00 αρχίζουν οι εγγραφές σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου.

2) Τα μαθήματα Παραδοσιακών Χορών θα αρχίσουν:

α) Για το Τμήμα ΣΤ Δημοτικού, Α και Β Γυμνασίου την Παρασκευή 4 Σεμπεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ.

β) Για τα Τμήματα Γυναικών, Προχωρημένων και Παραστάσεων την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 – 9.30 μ.μ.. και κάθε Παρασκευή για όλο το έτος.

γ) Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9/2015 θα αρχίσουν τα μαθήματα για τα Παιδικά Τμήματα και θα συνεχίζονται κάθε Σάββατο ως εξής:
– Ωρα 6 μ.μ. Τμήμα Νηπίων και Α,Β Δημοτικού
– Ωρα 7 μ.μ. Τμήμα Γ,Δ και Ε Δημοτικού.

Επίσης γνωστοποιούμε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και στον Σύλλογο Γυναικών εάν τα μέλη τους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών, μπορούν να εγγραφούν στο ανάλογο Τμήμα από την ερχόμενη Παρασκευή 4/9.Το ίδιο ισχύει και για όλους τους Νέους-εες και ενήλικους , αρκεί να έλθουν σε επαφή με την Διοίκηση του Συλλόγου ή τον Δάσκαλο των Χορευτικών Τμημάτων.

δ) Το Τμήμα Παραστάσεων για τεχνικούς λόγους δεν θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην περιοχή των Γιαννιτσών την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΠρόστιμα στους καταναλωτές που δεν παίρνουν απόδειξη
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες από τον 1ο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Φωτογραφίας
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.