Κουτσομπολιά λόγω δημοτικών εκλογών…

0
34

Λοιπόν παιδιά, το τι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε μέχρι τον Μάη δεν λέγεται..
Ή, για να ήμαστε πιο δίκαιοι, το τι έχουμε να πούμε και να σκεφτούμε, μέχρι τον Μάη δεν λέγεται!

Έτσι είναι φίλοι μου! Πως να το κάνουμε και γιατί να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!

Πάει , ας πούμε κάποιος στο καφενείο και κάθεται με δυο ανθρώπους πάρα πάνω?

Aμέσως σκέφτεσαι, Έχει γιορτή?  Έχει γενέθλια?
Κοίταξα στο φέις μπούκ να δω αν έχω ενημέρωση για ένα από τα δυο?

Έχει κάποια επαφή με κάποιο σύλλογο, με τα….κέντρα και τα απόκεντρα της εξουσίας?

Ούπς! Βγαίνει το συμπέρασμα! Πάει για σύμβουλος!

Και μετά ακολουθούν πιο βαθιές σκέψεις! Με ποιον?

Mε τον τάδε, μπορεί να σου απαντήσει ο διπλανός σου, χωρίς να σε πτοήσει βέβαια, γιατί με τα νέα σχέδια του Κλεισθένη πας και ανεξάρτητος άμα λάχει, όπως σχεδιάζεται αλλά δεν είναι επίσημο ακόμα, (ψάχνονται) και δεν έχεις ανάγκη κανέναν, επομένως….όλα καλά!

Όπως βλέπετε δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω, ούτε κάνω την υπεράνω διαφόρων σχολίων και συμπερασμάτων…άλλωστε δεν είναι κακό και ο καιρός ΕΓΓΥΣ!!

Πολλές κουβέντες γίνονται, που, με τα νέα σχέδια για ξεχωριστά ψηφοδέλτια Δημάρχων και Τοπικών, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους σχεδιασμούς των ψηφοδελτίων.

Πολλοί υποψήφιοι, μαθημένοι στο σύστημα που υπάρχει τώρα, είχαν μάθει να κάνουν τα κουμάντα τους με έναν δυο της εμπιστοσύνης τους, φώναζαν και τους υπόλοιπους να ψηφίσουν για τα μάτια του κόσμου, και έξω από την πόρτα.

Τώρα τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

Θα πρέπει να τους εξηγείς, να τους πείθεις, ειδικά αν είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, τουρλού τουρλού.

Το νέο σύστημα όμως για μας τους πολίτες είναι καλύτερο.

Μας λύνει τα χέρια να ψηφίσουμε όποιους θέλουμε από όλους τους συνδυασμούς και να αυξήσουμε την δυναμική του Δ.Σ.

Υπάρχουν βέβαια πολλών ειδών υποψήφιοι σύμβουλοι. Οι πιο ….χαριτωμένοι είναι αυτοί του στυλ… Τραβάτε με και ας κλαίω!

Το θέλουν ρε παιδί μου, δεν μπορούν χωρίς να έχουν έστω λίγη τόση δα εξουσία, αλλά κάνουν και τις τσιριμόνιες τους, στην ουσία για να μετρήσουν από τις αντιδράσεις το πόσο τους παίρνει…Άλλοι πάλι, το λένε καθαρά και πολύ καλά κάνουν.

Ωραία θα περάσουμε και αν ακούτε και τίποτα…κουφό …μην το παίρνεται και της μετρητοίς.

Εκλογές έρχονται φίλοι μου.

Με σεβασμό

Κουτσομπόλα της Κάρλας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΘα ήθελαν αλλιώς …
Επόμενο άρθροΛάρισα: Οι αγρότες κλείνουν το μεσημέρι τον κόμβο Πλατυκάμπου
Γειά σας. Εγώ είμαι η Κουτσομπόλα, η σκανταλιάρα της παρέας και είμαι συνεργάτης της σελίδας. Εντάξει, όλες κουτσομπολεύουμε. Άλλες λίγο, άλλες πολύ. Άλλες σπάνια, άλλες συνέχεια. Όλες όμως έχουμε σχολιάσει, κριτικάρει αρνητικά κάποιον άλλον. Μια κουτσομπόλα λοιπόν σαν εμένα πρέπει να… 1. Αναγνωρίζει αδυναμίες στις συμπεριφορές των άλλων. 2. Βρίσκει πάντα λάθη στις πράξεις των άλλων. 3. Ασκεί αρνητική κριτική σχεδόν στα πάντα και στους πάντες - γνωστούς ή άγνωστους: φίλους, συγγενείς, σύντροφο, συναδέλφους, γείτονες, πολιτικούς, κοινωνία, νόμους, αξίες, καταστάσεις… 4. Έχει αρνητική κριτική και οι «λάθος» συμπεριφορές να είναι παρούσες στην καθημερινότητά της. 5. Το περιεχόμενο στις συζητήσεις της είναι κυρίως το τι κάνει ο ένας ή ο άλλος - και φυσικά τίποτα θετικό στα λόγια της! 6. Αισθάνεται πως υπερέχει και πως είναι ανώτερος άνθρωπος εφόσον οι άλλοι είναι τόσο χάλια. 7. Η αυτοκριτική δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της ή αν θεωρεί πως υπάρχει, βρίσκει ότι τα κάνεις …όλα καλά! 8. Τη χαρακτηρίζουν «σκληρό και απόλυτο άτομο». 9. Θέλει τα πάντα να είναι «τέλεια» γύρω της. 10. Δεν κρίνει αλλά απλά… επισημαίνει τι κάνει ή δεν κάνει καλά ο άλλος. 11. Δεν μπορεί να δεχτεί την κριτική από τρίτους προς εκείνη. 12. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αυτό-βελτίωση. Δεν μπορώ να ξέρω τις μαντικές ικανότητες του διαχειριστή μας, αλλά ξέρω ότι έχει διαλέξει το πιό σωστό άτομο για το κουτσομπολιό. Βρίσκομαι εδώ όταν και όποτε με χρειασθούν. Ναι, είμαι και εγώ από την περιοχή μας, είμαι παντρεμένη και μ αρέσει πολύ να σχολιάζω. Αν γελάτε ή χαμογελάτε με τα άρθρα μου τότε κάνω καλά την δουλειά μου. @ Κουτσομπόλα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.