Καταπέλτης ο πρόεδρος των πυροσβεστών: Κάποιοι θα πάνε φυλακή ως εγκληματίες

0
4

«Προφανώς και θα γνώριζε ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή για νεκρούς» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Πρόσθεσε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι άπαντες γνώριζαν και είχαν ενημερωθεί. Εκτίμησε ταυτόχρονα ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή ως εγκληματίες.

«Έχουμε εισαγγελέα στη μέση. Κάποιοι θα πάνε φυλακή ως εγκληματίες. Όποιος έχει την ευθύνη. Και πάρα πολύ σύντομα γιατί ο κόσμος έχει θυμώσει πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως δεν έγιναν μεγάλα λάθη, αλλά έγιναν χιλιάδες μικρά και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ακραίες καιρικές συνθήκες οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα με τους νεκρούς.

Τέλος σημείωσε τις κακές συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών οι οποίοι αναγκάζονται να αγοράζουν μόνοι τους μάσκες και αρβύλες. «Πέρυσι μας έδωσαν μια στολή. Και τα κράνη ακόμα λήγουν. Ξέρετε τι είναι να πας στη φωτιά με ληγμένο κράνος;» διερωτήθηκε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.