Καμία υποχρέωση μηναίων καταβολών προς την πιστώτρια τράπεζα για την ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

0
65

Δημοσιεύτηκε η με αριθμό 772 απόφαση προσωρινής διαταγής του Ειρηνοδικείου Λάρισας που διατάσει καμία υποχρέωση μηναίων καταβολών προς την πιστώτρια τράπεζα για την ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ για χρέος της 45.800 ΕΥΡΩ και παράλληλη προστασία επί ενός διαμερίσματος κύριας κατοικίας της με  πάρκιγκ και αποθήκη σε συνοικία της ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Γιώργος Μπαρτζώκης, δηλώνει ότι είναι μία ακόμη μηδενική καταβολή που θα δώσουμε προς τις  τράπεζες όταν αποδεικνύουμε την αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεών μας .

Ο Νόμος Κατσέλη μας έχει βοηθήσει πολύ  και ευχαριστούμε την πρώην Υπουργό που φέρει το όνομα της για τον εξαίσιο αυτό νόμο που συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελός μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.