Ζέττα Μακρή για Χαμόγελο του Παιδιού

0
5

zeta-makriΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας κας Ζέττας Μακρή, ανακοινώθηκαν τα εξής :

H Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή συναντήθηκε την Δευτέρα, 13-10-2014 με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου. Κύριο θέμα της συνάντησής τους ήταν η δημιουργία τοπικού παραρτήματος του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Βόλο. Όπως εξήγησε η κα Μακρή στον Υπουργό Δικαιοσύνης, είναι απαραίτητη η δημιουργία τοπικού παραρτήματος στον Βόλο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των παιδιών του Ν. Μαγνησίας.
Η Βουλευτής Μαγνησίας πρότεινε στον Υπουργό Δικαιοσύνης συγκεκριμένο χώρο για την στέγαση και την φιλοξενία των δράσεων του τοπικού παραρτήματος του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο οποίος ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το τελευταίο διάστημα είναι ανεκμετάλλευτος. Ο κ. Αθανασίου συμφώνησε με την πρόταση της κας Μακρή και, εξαίροντας τον ρόλο του ‘Χαμόγελου του Παιδιού», ζήτησε από τον Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης.
Όπως δήλωσε, τέλος, η κα Μακρή η δημιουργία του τοπικού παραρτήματος του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Μαγνησία, καθώς θα δώσει την δυνατότητα καθημερινής και έμπρακτης προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών της περιοχής μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.