Ερωτηματικά προκαλεί στο Δήμο Ρήγα Φεραίου το περιστατικό που σημειώθηκε στο Ριζόμυλο

0
8

Κλοπή πίνακα ωρομετρητών ΔΕΗ από δημοτική γεώτρηση

Ερωτηματικά και υποψίες προκαλεί στη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου η κλοπή πίνακα ωρομετρητών της ΔΕΗ από αρδευτική και κτηνοτροφική γεώτρηση του Δήμου. Η κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή του σκοπευτηρίου στο Ριζόμυλο και διαπιστώθηκε από τη Δημοτική Αρχή χθες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί ήδη έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, τα ερωτηματικά και οι υποψίες προκαλούνται εξαιτίας της χρονικής στιγμής που διαπράχτηκε η κλοπή, καθώς ήδη γίνονται έλεγχοι στις δημοτικές γεωτρήσεις σχετικά και με την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο πίνακας των ωρομετρητών είχε τοποθετηθεί από τη ΔΕΗ, προκειμένου να καταγράφεται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για τη λειτουργία της δημοτικής αρδευτικής και κτηνοτροφικής γεώτρησης στην περιοχή του σκοπευτηρίου στο Ριζόμυλο.
Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, η κλοπή σημειώθηκε προκειμένου οι δράστες να εξαφανίσουν τα στοιχεία κατανάλωσης και κατά συνέπεια χρέωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με τη ζημιά να εκτιμάται από το Δήμο σε χιλιάδες ευρώ.
Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τον τρόπο αφαίρεσης του πίνακα και στόχος τους φέρεται να ήταν αποκλειστικά και μόνο η εξαφάνιση των στοιχείων κατανάλωσης και χρέωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα ερωτηματικά και οι υποψίες προκαλούνται στη Δημοτική Αρχή εξαιτίας της χρονικής στιγμής κατά την οποία διαπράχτηκε η κλοπή, καθώς βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από το Δήμο έλεγχοι σχετικά με την κατανάλωση και τη χρέωση του ηλεκτρικού ρεύματος στις δημοτικές γεωτρήσεις.
Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως από το Δήμο Ρήγα Φεραίου η Αστυνομία, με το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου να διενεργεί ήδη έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
«Διαπιστώσαμε κλοπή πίνακα ωρομετρητών της ΔΕΗ» επισημαίνει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας «από αρδευτική και κτηνοτροφική δημοτική γεώτρηση στην περιοχή του σκοπευτηρίου Ριζομύλου. Η κλοπή δεν είναι τυχαία. Προκαλούνται ερωτηματικά στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη χρονική στιγμή κατά την οποία διαπράχθηκε η κλοπή. Την τρέχουσα χρονική περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έλεγχοι από πλευρά του Δήμου σχετικά με την κατανάλωση και τη χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος στις δημοτικές γεωτρήσεις. Επομένως, η κλοπή δεν είναι τυχαία. Ο πίνακας των ωρομετρητών καταγράφει την κατανάλωση και τη χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη λειτουργία της δημοτικής γεώτρησης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και ήδη διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΕλάχιστο εγγυημένο εισόδημα:Σε ποιούς δήμους ξεκινάει και ποιό το ποσό
Επόμενο άρθροΕΟΠΥΥ: Δεν περικόπτεται καμία από τις διαγνωστικές εξετάσεις
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.