Επίσκεψη αποστράτων σε στρατιωτικά εργοστάσια

0
10

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών του Τεχνικού Σώματος

(ΣΑΑΤΧΣ) Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) Λάρισας, στο 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και στο 307 ΠΕΒ (Στεφανοβίκειο – πρώην 303 ΤΣΥΑΥ).

Τα εν αποστρατεία στελέχη όλων των βαθμών υποδέχθηκαν με θερμά και συναδελφικά λόγια αλλά και αισθήματα, οι διοικητές των Στρατιωτικών Εργοστασίων Σχης (ΤΧ) Παναγιώτης Τρικάζης, Σχης (ΤΧ) Γεώργιος Ουρουμίδης και Σχης (ΤΧ) Αχιλλέας Τάντος, αντίστοιχα.

Ο ΣΑΑΤΧΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το ΓΕΣ για την έγκριση της επίσκεψης στα Εργοστάσια Τεχνικού, την ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ καθώς και τις Διοικήσεις των παραπάνω εργοστασίων τόσο για την άψογη από κάθε πλευρά προετοιμασία και την πλήρη ενημέρωση για τις δυνατότητες του έργου που επιτελείται, όσο και για την φιλοξενία.

Οι Διοικητές πραγματοποίησαν ενημέρωση επί των προγραμμάτων αξιοποίησης και ανακατασκευών των Εργοστασίων που διοικούν αλλά και για τα προγράμματα και πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν σημαντικά στη μείωση του κόστους αυτών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την προσπάθεια που γίνεται από τη Διοίκηση κάθε Εργοστασίου υπέρ της μέριμνας του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού, που αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος κάθε οργανισμού, πόσο μάλλον του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα εν αποστρατεία στελέχη αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή τους στα εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.